Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle sayilir. Hamile kaldigimda herseye agliyodum eski konular aklima geliodu kendi kendime hesab soruyodum vicdan yapiodum resmen hatta kocam hamilemisin sen diye sormustu daha bilmiyoduk
Şeker testi yaptım ama çıkmadı şeker eridi nedense şeker testine inaniyorum

Merhaba Kızlar Real’ime iki gün kaldı normalde göğüslerin şişer ve dokunamazsınız bu ay sadece şişti acımıyor kaşıklara ara ara ağrı giriyor kabızlık ve gaz çok fazla çok hevesliyim dayanamadım dün test yaptım çok silik gibiydi iki saat sonra çok net çıktı sonra bu sabah tekrar yaptım yine çok silik gibiydi ama emin olamıyorum sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• 43BB84A3-0E75-4ABC-B4A7-6F27D8B3F7BD.jpeg
    43BB84A3-0E75-4ABC-B4A7-6F27D8B3F7BD.jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 106
Merhaba Kızlar Real’ime iki gün kaldı normalde göğüslerin şişer ve dokunamazsınız bu ay sadece şişti acımıyor kaşıklara ara ara ağrı giriyor kabızlık ve gaz çok fazla çok hevesliyim dayanamadım dün test yaptım çok silik gibiydi iki saat sonra çok net çıktı sonra bu sabah tekrar yaptım yine çok silik gibiydi ama emin olamıyorum sizce gebelik olabilir mi
Olabilir

Cnm cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin bi randevuya gidemedim tekrar aldim bidaki aya bende bi yaptırayim
Rica ederim canım sağlık ocaginda 5dak bakıyor lar yakınında yok mu ille adetli olmana gerek yok enfeksiyon a baktırmak için eğer öyle anladinsa tedavi için doktor lum adetli gel dedi neden dedim adetli iken cinsel münasebet olmaz detavi hızli sonuç verir dedi ben o yüzden adetli iken gideceğim

Eğer akıntının çok rengi sarı ve kokulu ise evet canım enfeksiyon riski parlak yumurta akı gibi ise o vajinanın kendi sıvısı sorun yok kendimi doktor gibi hissettim kiz:KK48:
Ah ah Allah iyiligini versin emi:))benim istediğim doktor dolu bende başkasın
a gitmiyorum gitmişken komple muayne ve tahlilleri vereyim die bekliyorum cnm

Kizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz :KK57:

Eklentiler

• IMG_20180117_211033.jpg
    IMG_20180117_211033.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz :KK57:
Ben de gördüm canım 2. çizgiyi. Kan mı versen acaba? Bat'ın da dünmüş kanda çıkar diye düşünüyorum benim bat günü 99 çıkmıştı

X