- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 29
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.481
Kan tahlili yaptirdinmi kuzumBende olsam rahatlicam cnm hem olamadim hemde negatifim
İlk erimedi bende ben karıştırdım öyle eridiSekerler eridi gitti:))sekerlerede ask olsun as umut bile vermedi bana
Canim forum yaşamda Ahmet ışıktana gidiyorum iyi bir doktor ilgili ama 4 aydir olmadi bi baska doktora gideyim dedim bakalim o ne diyecekTugce2133 canm umutlar öbür aya kaldı desene.. ben de beklemedeyim bat 2 ocak.. ailem mersinde beN Mersin de tıp fakültesi tüp bebek merkezinde yazın 2 aşılama ekimde de tüp bebek denedim olmadı geçen ay ve bu ay tedavisiz doğal akışınA bıraktık . Sen de Mersin desin sanırım. Mesajını okumuştum da hangi hastane ve doktor seninki?
Akademiye git canm orda Ahmet Kaan hoca çok iyiymiş aşırı ilgili. Ben orda yaşasam ona giderdim de urfadayım:/Canim forum yaşamda Ahmet ışıktana gidiyorum iyi bir doktor ilgili ama 4 aydir olmadi bi baska doktora gideyim dedim bakalim o ne diyecek
Menderes sahin var forum yasamda ona gidecem bu sefer ablamin hamileligi cok sorunluydu cok ilgili bir doktordu bu sefer ona gidecem bakalim ona gore yine degistiririmAkademiye git canm orda Ahmet Kaan hoca çok iyiymiş aşırı ilgili. Ben orda yaşasam ona giderdim de urfadayım:/
Kan tahlili yaptirdinmi kuzum[/QUOTgecem ay yaptirmstm ama bu ay yaptırmadım cnm
Bende yapmiyorum canim
Kızlar herkese iyi akşamlar öncelikle Allah isteyen en kısa zamanda bir bebiş nasip etsin. Bizde bir senedir istiyoruz ancak hala olmadı benim bat 11 aralıktı ama hala olmadım iki kere idrar testi yaptım negatif kan tahlili yaptırmaya cesaretim yok. Bu ay adet olduktan doktora gidecektik stres yaptım herhalde o yüzden bu kadar geciktiğini düşünüyorum.
Bende mersindeyim.form yasama gidiyorum bende ümit altuntas doktorumundan cok memnumunCanim forum yaşamda Ahmet ışıktana gidiyorum iyi bir doktor ilgili ama 4 aydir olmadi bi baska doktora gideyim dedim bakalim o ne diyecek
Gercektenmi aklimda olsun o zaman canimBende mersindeyim.form yasama gidiyorum bende ümit altuntas doktorumundan cok memnumun
Kiz kan verBn bugün de olmadım adet erken test olanlardan aldm amaaaaaa negatif ff
Benim de tedavide 3.ayim olcak ama pko cikti bende .yumurtalar gec büyuyor.bugun adet oldum yine bakalim cuma.gidecem ne olcakGercektenmi aklimda olsun o zaman canim
Kiz kan ver