- 5 Aralık 2017
- 324
- 184
- 35
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.461
Benim de test bı tane ilk is stok yapmak olacak adamalrin test satmaktan köşeyi döndüler sanirimSlm kızlar bnmde bat bgndü sabah test yaptım herzmnki gibi negatif evde stok yaptım testleri
Slm kızlar bnmde bat bgndü sabah test yaptım herzmnki gibi negatif evde stok yaptım testleri
Inşallah sende vardırBenim de test bı tane ilk is stok yapmak olacak adamalrin test satmaktan köşeyi döndüler sanirim
bu gidişle bende stok yapacam testleri
Canım şöyle bi topiğe bakayım dedim bu haberi gördüm ve çok sevindim henüz ikeriki nesajlara gelemedim inşallah bebişinsağ salim seninledir kucağına almak da nasip olur inşallahKızlar kan tahlili sonucum 61.14 hamileyim çok şükür nolur dua edin de bu sefer tutunsun bebegim
Çok teşekkür ederim canım sağol allah razı olsun cümle hamile olanlara sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım şöyle bi topiğe bakayım dedim bu haberi gördüm ve çok sevindim henüz ikeriki nesajlara gelemedim inşallah bebişinsağ salim seninledir kucağına almak da nasip olur inşallah
Guzel haberleriniz bekliyorum canimİnşallah sende hamilesindirdir bende amin
Bn bugün olmadım yarında olmazsam alırım test yine bakarım
YakalanmadinmiEvet yine ben kızlar hipo testini yaptım sabah idrarı ile köpük köpük oldu nette bu duruma göre acaba hamilemiyim ayolkocama yakalanmadim bu sefer
Kocam uyurken yaptım bu seferYakalanmadinmi
Bende camasir suyu bi kere kopurdu hamile degildim bi kerede karbonat yaptim ona gorede hamileydim ama oda yanildi.. bence bu testler arasindaki en mantiklisi sekerle yapilan digerleri asitli idrardada asit var zaten kopuruyor yanilma payi fazla
,27 günde bir olur normalde hiç sasmazdi ama ilk doğumdan sonra çok değişti vücudumu çözemiyorum
Guzel haberleriniz bekliyorum canim
Bende yapmiyorum canimHayırlısı olsun ya bn artık korkuyorum test yapmaya
Bende pes edenlerdenim:)yapmiyorum artik icimden gelmiyoBende yapmiyorum canim
Test firmalarini zengin ettikBenim de test bı tane ilk is stok yapmak olacak adamalrin test satmaktan köşeyi döndüler sanirim
bu gidişle bende stok yapacam testleri
Vallahi ya iki iki derken birsuru almsimTest firmalarini zengin ettik
Ben adet oldum kuzumBende pes edenlerdenim:)yapmiyorum artik icimden gelmiyo
Ben adet oldum kuzum
Bende olsam rahatlicam cnm hem olamadim hemde negatifimBen adet oldum kuzum
Sekerler eridi gitti:))sekerlerede ask olsun as umut bile vermedi banaVallahi ya iki iki derken birsuru almsim