Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kan tahlili sonucum 61.14 hamileyim çok şükür nolur dua edin de bu sefer tutunsun bebegim
Canım şöyle bi topiğe bakayım dedim bu haberi gördüm ve çok sevindim henüz ikeriki nesajlara gelemedim inşallah bebişinsağ salim seninledir kucağına almak da nasip olur inşallah :nazar::halay:

Canım şöyle bi topiğe bakayım dedim bu haberi gördüm ve çok sevindim henüz ikeriki nesajlara gelemedim inşallah bebişinsağ salim seninledir kucağına almak da nasip olur inşallah :nazar::halay:
Çok teşekkür ederim canım sağol allah razı olsun cümle hamile olanlara sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

günaydın hanımlar
ovu testime göre yumurtladım
sanırım yılbasında öğrenmiş olurum inşallah
ovulasyon testini bile pozitife görmek heyecan veriyor

Evet yine ben kızlar hipo testini yaptım sabah idrarı ile köpük köpük oldu nette bu duruma göre acaba hamilemiyim ayol:KK48:kocama yakalanmadim bu sefer:oops:

Evet yine ben kızlar hipo testini yaptım sabah idrarı ile köpük köpük oldu nette bu duruma göre acaba hamilemiyim ayol:KK48:kocama yakalanmadim bu sefer:oops:
Yakalanmadinmi :halay:
Bende camasir suyu bi kere kopurdu hamile degildim bi kerede karbonat yaptim ona gorede hamileydim ama oda yanildi.. bence bu testler arasindaki en mantiklisi sekerle yapilan digerleri asitli idrardada asit var zaten kopuruyor yanilma payi fazla

Yakalanmadinmi :halay:
Bende camasir suyu bi kere kopurdu hamile degildim bi kerede karbonat yaptim ona gorede hamileydim ama oda yanildi.. bence bu testler arasindaki en mantiklisi sekerle yapilan digerleri asitli idrardada asit var zaten kopuruyor yanilma payi fazla
Kocam uyurken yaptım bu sefer :KK54: hanım annem merkez e gidecek di inşallah gitmiştir test almasını rica ettim vallahi sabah deneyecem bı tane dayanamiyorum:confused:

X