- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 29
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.441
Daha once sente lady diye bi marka aliyordum ondada boyle cikiyorduMiratech bendede aynisini yapti iste artık onu almiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha once sente lady diye bi marka aliyordum ondada boyle cikiyorduMiratech bendede aynisini yapti iste artık onu almiyorum
Ya butun sacma sapan testlerde banami denk gelir anlamadim
Nette yazanın aynısını yaptım canm bak görürsünOnur_hira_ela nasil yaptin testi cnm anlatirmisin
Bundan sonra onu denerim canimlaboquick iyi canım
Yaaa belki hamissindir kuzum dikkat etAdetim gelsin tedaviye basliyim diye beklerken yarin almanyaya ucuyorum Allahim sen sabir ver..
Sekerle denicem birazdan testi halen gelen giden yok bende
Belli olmaz canim sen yinede dikkat et
Ne kadar seker kattın eve gidince bende denicem benimde erir kesin
1 yemek kasigi sekere idrarimi döktüm sonra bide karistirdim eridi... ama ilk idrarim degildi demin yaptimNe kadar seker kattın eve gidince bende denicem benimde erir kesin
Ben kafaya taktigimdan beri akintim bile olmuyor artık eskiden akintim kesilsin die doktora gitmeyi düşünürken şimdi tertemizKizlar aklima bisey geldii.. ben normalde adet olacagim zamandan bi kac gün önce seffaf akintim vardi yumurtlama gibi.. hatta burayada yazmistim hamilelik belirtisimi diye.. acaba o zamanlarmi yumurtladim
İnsallah hamilesindir kuzum doktor cuma tekrarla deyince bi umutlandim yine ama cunku adet olmamam icin baska bi sebep yok surekli doktor kontrolundeyim
Mümkün değil çıkmaz kanda bile ilişkiden 8 gün sonra çıkıyor inş hamilesindirOfff kızlar göğsümde karıncalanma kasıkta ağrı mide bulantısı var ve midem hiç iyi değil koku hahasiyeti de var adete 7 gün vartest yapsam mı ki acaba sabır etsem mi
sabir sabır ya sabır desene canım inşallah büyük morel olurMümkün değil çıkmaz kanda bile ilişkiden 8 gün sonra çıkıyor inş hamilesindir
Offf kızlar göğsümde karıncalanma kasıkta ağrı mide bulantısı var ve midem hiç iyi değil koku hahasiyeti de var adete 7 gün vartest yapsam mı ki acaba sabır etsem mi
,27 günde bir olur normalde hiç sasmazdi ama ilk doğumdan sonra çok değişti vücudumu çözemiyorumBnce sabret canım varsada zor çıkar tabi 26gunde bir adet olmuyorsan