- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.501
Kizlar baya kisiyiz adeti gecen ama testleri negatif olan.. bende halen olmadim 7.gunum bugun sanirsam
Birbirimizi gazliyoruz bizim kukularda gaza geldi olmuyolar adet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar baya kisiyiz adeti gecen ama testleri negatif olan.. bende halen olmadim 7.gunum bugun sanirsam
Aynen vallah dogru dedin bacımBirbirimizi gazliyoruz bizim kukularda gaza geldi olmuyolar adet
İnşallah geç döllenmedir bu sabahta sol kasığımın şiş olduğunu fark ettim kist felan mı oldu acabaStres en kötüsü cnm belki geç yumurtlamissindir
Bendede pco var kuzum bende cuma gunu gidiyorum yine 4 ay oldu benimde o yuzden birde farkli doktora gideyim dedim senden hormonlarina bakmak icin kan tahlili filan istedimi doktorunBenim de tedavide 3.ayim olcak ama pko cikti bende .yumurtalar gec büyuyor.bugun adet oldum yine bakalim cuma.gidecem ne olcak
Hayirlisi olsun o zaman kuzumErken gebelik testi aldım predictor silik bile olsa verirdim kan ama silik bile çıkmadı direk negatif o yüzden adeti beklicem sonraaa doktora gidicem tedavi başlıcaları muhtemelen
Evet istedi cnm hormonlar normal cikti sadece usg de pkoyu gördu ve yumurtalmaa ilaclarina gec cvp verdi bu ay .cuma günu farkli ilaclara gececez bakalim .sen hangi ilaclari kullaniosun cnmBendede pco var kuzum bende cuma gunu gidiyorum yine 4 ay oldu benimde o yuzden birde farkli doktora gideyim dedim senden hormonlarina bakmak icin kan tahlili filan istedimi doktorun
Bana kan tahlili yapilmadi canim sadece ultrasonla bakti ben kendim yaptirmistim tahlili. İlk iki ay klomen kullandim iki yumurtam olmustu son iki aydir letu diye bi ilac kullandim bu ay erken catlamis ama gec adet oldum birde farkli bi doktora gideyim dedim eger ayni seyleri soyleyecekse devam ederim Ahmet beyeEvet istedi cnm hormonlar normal cikti sadece usg de pkoyu gördu ve yumurtalmaa ilaclarina gec cvp verdi bu ay .cuma günu farkli ilaclara gececez bakalim .sen hangi ilaclari kullaniosun cnm
Bende letrasan kullaniodum galiba yanina farkli bi ilac daha verecek olmzsada igneye gececek öle dedi ..cok yorucu bi surec ya :/Bana kan tahlili yapilmadi canim sadece ultrasonla bakti ben kendim yaptirmistim tahlili. İlk iki ay klomen kullandim iki yumurtam olmustu son iki aydir letu diye bi ilac kullandim bu ay erken catlamis ama gec adet oldum birde farkli bi doktora gideyim dedim eger ayni seyleri soyleyecekse devam ederim Ahmet beye
Aynen canim o kadar yoruldumki anlatamamBende letrasan kullaniodum galiba yanina farkli bi ilac daha verecek olmzsada igneye gececek öle dedi ..cok yorucu bi surec ya :/
Aynen vallah dogru dedin bacım
İnşallah geç döllenmedir bu sabahta sol kasığımın şiş olduğunu fark ettim kist felan mı oldu acaba
Hayirlisi olsun o zaman kuzum
Hayirlisi olsun kuzum gec olsun güç olmasin insallahBnmki inat etmeyi bıraktı oldum adet
İnşallah olmamıştır belki gazdır canım inşallah hamilesindirdir
Sağol bitanem oldum adet zaten ama Dr a gidemicem bu ay bı daha ki ay gidicem eğer yine adet olursam
Kasiklarim ve belim cok fena suan.. galiba sonunda adet olcam
:)nedenkiBu sayfa git Gide ilginç olmaya başladı
Inşallah bende olurum ay bitmedenKasiklarim ve belim cok fena suan.. galiba sonunda adet olcam
:)nedenki
Bende bekliyorum son 6 gun
Hamile olma ihtimaliniz var umut vermek istemiyorum ama benimde kirpiklerim çarpraz göğsümde genişleme ağrı var ve belimde ve kasiklarimda da varArkadaslar Merhaba. Bu ay tedaviye başladım klomen kullandım ve doktorumla yumurta takibi yaptık. Yumurtam kendiliğinden catladi. Doktor 22 aralikta gel dedi. Fakat dün karnımda midemde belimde ve sırtımda şiddetli ağrı vardı. Gögüs uçlarım da hassas ve ucun çevresindeki kahverengi kısım genişledi. Kirpiklerimde çarpraz çarpraz. Tecrübeli arkadaşlar yardimci olur musunuz ? Hamile olma ihtimalim nedir ?