- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.421
Bugun arayacagim doktorumu canim anlamiyorumki mersinin iyi doktorlarindan birine gidiyorum niye boyle oluyor anlamiyorum adette olmadim
seker dogrumu co merak ediyorum
Hatunlar size bi konu danisacagim beni aydınlatır mısınız
4 ünde regl oldum 12 sinde temizlendim. 14 ve 17. günlerin de eşimle birlikte olduk. 15. Gün benden mukuslu akıntı geldi böyle ip gibi uzayan. Bugün 19 da tekrar geldi.
Benim sorum bu akıntıyı arastirdigim da yumurtlama akıntısı diye geçiyor. Ben şimdi 2 defa mı yumurtladim ki anlamıyorum.
Canım kasımın 9 unda olmustum ondan önce de Ekim 14 ünde 5 gün geri geliyor her aykaç günde bir adet oluyosun canım
Canım kasımın 9 unda olmustum ondan önce de Ekim 14 ünde 5 gün geri geliyor her ay
Canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ben peki hangi günler ilişkiyi sıklaştırmam lazımAdetinin11. Gününden başlar yumurtlama haftan iki kez yumurtlama olabilir belki sağ sol ayrı yumurtlamistir ovulasiyon testi almani tavsiye ederim
Canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ben peki hangi günler ilişkiyi sıklaştırmam lazım
Çok sağol canım bilgilendirdiğin için inşaAllah herkes hamile olur bebeğine kavuşur :)11.gunden itibaren gün aşırı 1hafta diyolar ama ben kendi yumurtlama haftamda adetime 4-5gun kalana kadar devam ediyorum bu bnm tahmini bilgim en doğru bilgiyi doktor verir canim
Çok sağol canım bilgilendirdiğin için inşaAllah herkes hamile olur bebeğine kavuşur :)
Cumaya bi bakalim canim sonra hepsini yaptiricamCanım benim bütün testlerini eksiksiz yaptır bnde test yaptım bugün negatif çıktı bu sefer tüp Bebek merkezine gidicem onlar daha başka testlerde yapıyor artık beklemicem
Cumaya bi bakalim canim sonra hepsini yaptiricam
İnsallah hamilesindir kuzum doktor cuma tekrarla deyince bi umutlandim yine ama cunku adet olmamam icin baska bi sebep yok surekli doktor kontrolundeyimBnde adeti bekliom adet olunca gidicem bugün bat ama olmadım henüz
ay demekki dogru bi test cok saol kuzumŞeker testi yaptım kızlar şeker karıştırmama rağmen erimedi
demmeki herkeste farkli oluyorŞeker yaptım erimedi şekere göre pozitif ama test yaptım negatif canim
İnsallah hamilesindir kuzum doktor cuma tekrarla deyince bi umutlandim yine ama cunku adet olmamam icin baska bi sebep yok surekli doktor kontrolundeyim
Canim 4 aydir tedavi goruyorum ve ne kadar takarsam takayim en fazla 4 gun olmustur gecikme ki agrilarim basladiginda bi kac saat sonra adet olurum. Kav gundur deli gibi adet sancilarim var ama olamiyorum bakalim cuma gunu ne olacak umudum insallah vardir ama yoksada yapacak bisey yok hayirlisi olsunSürekli kafana taktığın için gecikiyor bence. Aynı şey yumurtlama için de geçerli. Ben bu ay son adetimden TAM 32 GÜN sonra yumurtladım (deli gibi takip için ovü testi yaptım hep negatif çıktı). Yani demem o ki biz kendimiz geciktiriyoruz
Miratech bendede aynisini yapti iste artık onu almiyorumEvet canim miratechdi adette olmuyorum doktora kontrole gittigimde yumurtam catlamisti kendiliginden coktan olmam lazim ama anlamadim
Ya butun sacma sapan testlerde banami denk gelir anlamadimMiratech bendede aynisini yapti iste artık onu almiyorum