Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun arayacagim doktorumu canim anlamiyorumki mersinin iyi doktorlarindan birine gidiyorum niye boyle oluyor anlamiyorum adette olmadim

Canım benim bütün testlerini eksiksiz yaptır bnde test yaptım bugün negatif çıktı bu sefer tüp Bebek merkezine gidicem onlar daha başka testlerde yapıyor artık beklemicem

Hatunlar size bi konu danisacagim beni aydınlatır mısınız

4 ünde regl oldum 12 sinde temizlendim. 14 ve 17. günlerin de eşimle birlikte olduk. 15. Gün benden mukuslu akıntı geldi böyle ip gibi uzayan. Bugün 19 da tekrar geldi.

Benim sorum bu akıntıyı arastirdigim da yumurtlama akıntısı diye geçiyor. Ben şimdi 2 defa mı yumurtladim ki anlamıyorum.

kaç günde bir adet oluyosun canım

İnsallah hamilesindir kuzum doktor cuma tekrarla deyince bi umutlandim yine ama cunku adet olmamam icin baska bi sebep yok surekli doktor kontrolundeyim

Sürekli kafana taktığın için gecikiyor bence. Aynı şey yumurtlama için de geçerli. Ben bu ay son adetimden TAM 32 GÜN sonra yumurtladım (deli gibi takip için ovü testi yaptım hep negatif çıktı). Yani demem o ki biz kendimiz geciktiriyoruz

Canim 4 aydir tedavi goruyorum ve ne kadar takarsam takayim en fazla 4 gun olmustur gecikme ki agrilarim basladiginda bi kac saat sonra adet olurum. Kav gundur deli gibi adet sancilarim var ama olamiyorum bakalim cuma gunu ne olacak umudum insallah vardir ama yoksada yapacak bisey yok hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…