- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.381
Eki Görüntüle 2081219 Eki Görüntüle 2081220 Resim eklemeyi unutmuşum 1.si sabah yaptığım 2.si akşam yaptığım test
Ooooo maşallah pozitif bu canım yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2081219 Eki Görüntüle 2081220 Resim eklemeyi unutmuşum 1.si sabah yaptığım 2.si akşam yaptığım test
Hayırlı olsun canım.İyi geceler herkese kızlar :) Benim bat’ım bugündü. Hiçbir belirti hissetmememe rağmen sabah bir test yapayım dedim çok silik bir çizgi çıktı. Heyecandan yerimde duramadım akşam bir tane daha yaptım bu sefer baya baya belirgin göründü sabahtan akşama nasıl koyulaştı anlamadım
Eşime de hala söylemedim biraz sağlamcı birisiyimdir boş yere umutlandırmak istemiyorum onu ama kendimi çok zor tutuyorum :)
Çok planlı bir gebelik değildi 1 senenin ardından korunmayı bırakalı 1.5 ay kadar oldu bu kadar hızlı beklemiyordum. Dolayısıyla herhangi bir takviye almadım. Geç kalmadım değil mi? Doktora ne zaman gitmeliyim? Gitmişken en azından keseyi göreyim diyorum. Ay çok yazdım ama şaşkınlıktan ne yaptığımı bilmiyorum
Allah hepinize gönlünüzdekini versin.
En iyisi yarın kan vereyim teşekkür ederim :) Peki idrar testi pozitif olunca yanılma ihtimali var mı? Yani oluşabilecek aksilikler değil de hiç gebelik çıkmaması mümkün mü acaba?Test pozitif çıkınca Dr gitmek en iyisi canım kan testi yapmaları gerekiyor doktor sana ona göre gün vericek bnceyarin git
tebrik ederim hadi hayirlisiEn iyisi yarın kan vereyim teşekkür ederim :) Peki idrar testi pozitif olunca yanılma ihtimali var mı? Yani oluşabilecek aksilikler değil de hiç gebelik çıkmaması mümkün mü acaba?
Gün icinde nedense pek takmiyorum ama aksamlari aklima daha cok geliyor.. hamile olmadigimi biliyorum cok duzenliydi adetlerim böyle düzensizlestigine sinirleniyorum.. bu arada sen naptin hic test yapiomusun?Hayırlısı bitanem herşeyin bı sebebi var sıkma kendini olacak olanında engellersin
Hayırlı olsun canım.
Eger keseyi görmek istiyorsan en az bi hafta on gün kadar beklemen lazim daha. Bence doktora git 2 güne bi kan ver ve saglikli bir gebelik olduguna emin ol.. her iki testtede ciktiysa muhakkaki hamilesindir.. doktora gittiğinde tiroidine vs baktir ona göre ilac alman gerekir.. hayirli olsun tekrardan :) testleride ekle istersen gözümüz gönlümüz acilsin darisi bizlere inşallahhh
bende bekliyorum adet olamadimGün icinde nedense pek takmiyorum ama aksamlari aklima daha cok geliyor.. hamile olmadigimi biliyorum cok duzenliydi adetlerim böyle düzensizlestigine sinirleniyorum.. bu arada sen naptin hic test yapiomusun?
Bendede hasimato var hipotiroidi.. hergun ilacimi aliyorum ah bebisler saglikli bi sekilde tutunsunda biz ilaclarimizi aliriz herseyin hayirlisiEvet yarın gitmem iyi olacak. Anneme de yeni haşimato teşhisi kondu, troid rahatsızlığı. Genetik olabiliyormuş. Ona baktıracaktım zaten ki bugün bu sonuçla karşılaştım umarım bir sıkıntı olmaz Allahım sizin ve tüm isteyenlerin gönlüne göre versin inşallah
Test yaptinmi peki?bende bekliyorum adet olamadim
Tabii ki öyle :) Son birkaç mesajınızı okudum, en yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberi alırsınız siz de inşallahBendede hasimato var hipotiroidi.. hergun ilacimi aliyorum ah bebisler saglikli bi sekilde tutunsunda biz ilaclarimizi aliriz herseyin hayirlisi
4 gun once yaptim negatif cikti cnm simdide akintim bile yokTest yaptinmi peki?
Insallah canım insallahTabii ki öyle :) Son birkaç mesajınızı okudum, en yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberi alırsınız siz de inşallah
Kac gün geciktin.. bende iki gün önce yaptim negatif4 gun once yaptim negatif cikti cnm simdide akintim bile yok
7 gun gecti cnm haladir kafamda ama hic belirtim yokKac gün geciktin.. bende iki gün önce yaptim negatif
sen bida test yap 10 gun bekle bence belirti varmiKac gün geciktin.. bende iki gün önce yaptim negatif
Yok belirtim benimde hic sanmiyorum hamile oldugumu.. yarin sabah belki yaparim bi kac gun daha gelmezse doktora giderimsen bida test yap 10 gun bekle bence belirti varmi
ne kadar suredir istiyosunuz cnm baktim ama gecmis msj goremedim daha once gittinmi dokrYok belirtim benimde hic sanmiyorum hamile oldugumu.. yarin sabah belki yaparim bi kac gun daha gelmezse doktora giderim
ayy kuzum ya inan cok uzuldum kendi testim gbi hissettim ama neden testte cikmstiNegatif kizlar
Gün icinde nedense pek takmiyorum ama aksamlari aklima daha cok geliyor.. hamile olmadigimi biliyorum cok duzenliydi adetlerim böyle düzensizlestigine sinirleniyorum.. bu arada sen naptin hic test yapiomusun?