Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler herkese kızlar :) Benim bat’ım bugündü. Hiçbir belirti hissetmememe rağmen sabah bir test yapayım dedim çok silik bir çizgi çıktı. Heyecandan yerimde duramadım akşam bir tane daha yaptım bu sefer baya baya belirgin göründü sabahtan akşama nasıl koyulaştı anlamadım :spor:

Eşime de hala söylemedim biraz sağlamcı birisiyimdir boş yere umutlandırmak istemiyorum onu ama kendimi çok zor tutuyorum :)

Çok planlı bir gebelik değildi 1 senenin ardından korunmayı bırakalı 1.5 ay kadar oldu bu kadar hızlı beklemiyordum. Dolayısıyla herhangi bir takviye almadım. Geç kalmadım değil mi? Doktora ne zaman gitmeliyim? Gitmişken en azından keseyi göreyim diyorum. Ay çok yazdım ama şaşkınlıktan ne yaptığımı bilmiyorum :oops:

Allah hepinize gönlünüzdekini versin.
Hayırlı olsun canım.
Eger keseyi görmek istiyorsan en az bi hafta on gün kadar beklemen lazim daha. Bence doktora git 2 güne bi kan ver ve saglikli bir gebelik olduguna emin ol.. her iki testtede ciktiysa muhakkaki hamilesindir.. doktora gittiğinde tiroidine vs baktir ona göre ilac alman gerekir.. hayirli olsun tekrardan :) testleride ekle istersen gözümüz gönlümüz acilsin :KK45::KK45:darisi bizlere inşallahhh

Test pozitif çıkınca Dr gitmek en iyisi canım kan testi yapmaları gerekiyor doktor sana ona göre gün vericek bnceyarin git
En iyisi yarın kan vereyim teşekkür ederim :) Peki idrar testi pozitif olunca yanılma ihtimali var mı? Yani oluşabilecek aksilikler değil de hiç gebelik çıkmaması mümkün mü acaba? :eek:

Hayırlı olsun canım.
Eger keseyi görmek istiyorsan en az bi hafta on gün kadar beklemen lazim daha. Bence doktora git 2 güne bi kan ver ve saglikli bir gebelik olduguna emin ol.. her iki testtede ciktiysa muhakkaki hamilesindir.. doktora gittiğinde tiroidine vs baktir ona göre ilac alman gerekir.. hayirli olsun tekrardan :) testleride ekle istersen gözümüz gönlümüz acilsin :KK45::KK45:darisi bizlere inşallahhh

Evet yarın gitmem iyi olacak. Anneme de yeni haşimato teşhisi kondu, troid rahatsızlığı. Genetik olabiliyormuş. Ona baktıracaktım zaten ki bugün bu sonuçla karşılaştım umarım bir sıkıntı olmaz :eek: Allahım sizin ve tüm isteyenlerin gönlüne göre versin inşallah

Gün icinde nedense pek takmiyorum ama aksamlari aklima daha cok geliyor.. hamile olmadigimi biliyorum cok duzenliydi adetlerim böyle düzensizlestigine sinirleniyorum.. bu arada sen naptin hic test yapiomusun?
bende bekliyorum adet olamadim

Evet yarın gitmem iyi olacak. Anneme de yeni haşimato teşhisi kondu, troid rahatsızlığı. Genetik olabiliyormuş. Ona baktıracaktım zaten ki bugün bu sonuçla karşılaştım umarım bir sıkıntı olmaz :eek: Allahım sizin ve tüm isteyenlerin gönlüne göre versin inşallah
Bendede hasimato var hipotiroidi.. hergun ilacimi aliyorum ah bebisler saglikli bi sekilde tutunsunda biz ilaclarimizi aliriz herseyin hayirlisi

Gün icinde nedense pek takmiyorum ama aksamlari aklima daha cok geliyor.. hamile olmadigimi biliyorum cok duzenliydi adetlerim böyle düzensizlestigine sinirleniyorum.. bu arada sen naptin hic test yapiomusun?

Y ben korkuyorum test yapmaya yarın bat bekliyim dedim daha öncede adetim 3gun gecmeden çıkmamıştı bugün test yapıtım cesaretimi toplayıp o da bozuk cikti :KK14:

X