- 15 Aralık 2017
- 767
- 552
- 34
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.401
sen seker veyalimon yaptin mi kuzmY ben korkuyorum test yapmaya yarın bat bekliyim dedim daha öncede adetim 3gun gecmeden çıkmamıştı bugün test yapıtım cesaretimi toplayıp o da bozuk cikti
Negatif kizlar
2 sene oldu.. gecen ocakda hamile kaldim dis gebelikti ondan sonra kac doktora gittim hic biri tedaviye baslamadi cocugun oluyo zaten bekle dediler.. özele gittim 1 kere catlatma ignesi kullandim olmadi simdi baska bi doktor buldum o tedaviye baslicak insallahne kadar suredir istiyosunuz cnm baktim ama gecmis msj goremedim daha once gittinmi dokr
sen seker veyalimon yaptin mi kuzm
Üzülme herseyin hayırlısı olsun kuzum.. bende ayni seyi yasadim test yaptim cok silikti ertesi gün daha belirgin cikti ve 1 saat sonra kan verdim sonuca baktim negatif.. ve senin kullandigin testlerde miratechdi demi?Negatif kizlar
Aksilige bakk.. nasil bozuk resmini atsana bi..Y ben korkuyorum test yapmaya yarın bat bekliyim dedim daha öncede adetim 3gun gecmeden çıkmamıştı bugün test yapıtım cesaretimi toplayıp o da bozuk cikti
Yok yapmadım yarın yapcam şeker bı deniyim bakım gerçi bn artık gözümle görmeden inanmam[/QUO
seker dogrumu co merak ediyorumYok yapmadım yarın yapcam şeker bı deniyim bakım gerçi bn artık gözümle görmeden inanmam
yinede sukretcnm bi sikintin yokmus en azindan olur hayirlisiyla vardur zamani dunyaya gelecek can varsa r gec olur2 sene oldu.. gecen ocakda hamile kaldim dis gebelikti ondan sonra kac doktora gittim hic biri tedaviye baslamadi cocugun oluyo zaten bekle dediler.. özele gittim 1 kere catlatma ignesi kullandim olmadi simdi baska bi doktor buldum o tedaviye baslicak insallah
Pko tiroidim var ne yazıkki... herseyin hayirlisiyinede sukretcnm bi sikintin yokmus en azindan olur hayirlisiyla vardur zamani dunyaya gelecek can varsa r gec olur
2 sene oldu.. gecen ocakda hamile kaldim dis gebelikti ondan sonra kac doktora gittim hic biri tedaviye baslamadi cocugun oluyo zaten bekle dediler.. özele gittim 1 kere catlatma ignesi kullandim olmadi simdi baska bi doktor buldum o tedaviye baslicak insallah
Benimki cok sacma birşeydi.Dış gebelik değerin kaçtı?Sonrasında rahim filmi cekildi mi?Yuksekse tupu etkileyebiliyormus tikaniklik vs.
Aklima bu geldi.Insallah hicbiseye gerek kalmaz kalirsin.
Tmm bitanem yarın uygulayalım sizin için; )Pko tiroidim var ne yazıkki... herseyin hayirlisi
Onur_hira_ela bi hamiş olarak sende rica etsek seker limon ve karbonat testini uygularmisin
Ama limon doğru çıktı benim diğer testleride yapmadımPko tiroidim var ne yazıkki... herseyin hayirlisi
Onur_hira_ela bi hamiş olarak sende rica etsek seker limon ve karbonat testini uygularmisin
Cok séviniriz cnm şekeri mutlaka denermisin:)Ama limon doğru çıktı benim diğer testleride yapmadım
Hakkaten saçma olmuş doktorun nasılmış yaBenimki cok sacma birşeydi.
Simdi ilk kan verdim 593du iki gun sonra 603 du. Alttan baktilar dis gebelige benzemiyor kanallarda bisey yok dendi ertesi gün yatis yaptilar.. yatis yapildigi gün degerim 590lara düşmüştü sagliksiz gebelik kürtaj olman gerekiyo dediler oldum. Hic kanamam olmamisti soruyom dogru duzgun cvb veren yok dis gebelik olabilir dendi sadece ondan bi kac ay sonra baska doktora anlaatim oda dis gebelikmis düşük olsa kanaman olurdu dedi.. patoloji sonucumda temiz cikti bisey anlamadim..
Hic sorma izmirde egitim ve arastirma hastanesi güyaaHakkaten saçma olmuş doktorun nasılmış ya
Bugun arayacagim doktorumu canim anlamiyorumki mersinin iyi doktorlarindan birine gidiyorum niye boyle oluyor anlamiyorum adette olmadimÜzme kendini canım ve Dr la konuş kimyasal oluyor olabilir kaç adet öncesi silik çıktığını anlat belki başka testlerde yapar Allah tez vakitte hepimize evlat nasip etsin inşallah
Evet canim miratechdi adette olmuyorum doktora kontrole gittigimde yumurtam catlamisti kendiliginden coktan olmam lazim ama anlamadimÜzülme herseyin hayırlısı olsun kuzum.. bende ayni seyi yasadim test yaptim cok silikti ertesi gün daha belirgin cikti ve 1 saat sonra kan verdim sonuca baktim negatif.. ve senin kullandigin testlerde miratechdi demi?