Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne kadar suredir istiyosunuz cnm baktim ama gecmis msj goremedim daha once gittinmi dokr
2 sene oldu.. gecen ocakda hamile kaldim dis gebelikti ondan sonra kac doktora gittim hic biri tedaviye baslamadi cocugun oluyo zaten bekle dediler.. özele gittim 1 kere catlatma ignesi kullandim olmadi simdi baska bi doktor buldum o tedaviye baslicak insallah

yinede sukretcnm bi sikintin yokmus en azindan olur hayirlisiyla vardur zamani dunyaya gelecek can varsa r gec olur

Dış gebelik değerin kaçtı?Sonrasında rahim filmi cekildi mi?Yuksekse tupu etkileyebiliyormus tikaniklik vs.
Aklima bu geldi.Insallah hicbiseye gerek kalmaz kalirsin.

Dış gebelik değerin kaçtı?Sonrasında rahim filmi cekildi mi?Yuksekse tupu etkileyebiliyormus tikaniklik vs.
Aklima bu geldi.Insallah hicbiseye gerek kalmaz kalirsin.
Benimki cok sacma birşeydi.
Simdi ilk kan verdim 593du iki gun sonra 603 du. Alttan baktilar dis gebelige benzemiyor kanallarda bisey yok dendi ertesi gün yatis yaptilar.. yatis yapildigi gün degerim 590lara düşmüştü sagliksiz gebelik kürtaj olman gerekiyo dediler oldum. Hic kanamam olmamisti soruyom dogru duzgun cvb veren yok dis gebelik olabilir dendi sadece ondan bi kac ay sonra baska doktora anlaatim oda dis gebelikmis düşük olsa kanaman olurdu dedi.. patoloji sonucumda temiz cikti bisey anlamadim..

Hakkaten saçma olmuş doktorun nasılmış ya

Üzme kendini canım ve Dr la konuş kimyasal oluyor olabilir kaç adet öncesi silik çıktığını anlat belki başka testlerde yapar Allah tez vakitte hepimize evlat nasip etsin inşallah
Bugun arayacagim doktorumu canim anlamiyorumki mersinin iyi doktorlarindan birine gidiyorum niye boyle oluyor anlamiyorum adette olmadim

Üzülme herseyin hayırlısı olsun kuzum.. bende ayni seyi yasadim test yaptim cok silikti ertesi gün daha belirgin cikti ve 1 saat sonra kan verdim sonuca baktim negatif.. ve senin kullandigin testlerde miratechdi demi?
Evet canim miratechdi adette olmuyorum doktora kontrole gittigimde yumurtam catlamisti kendiliginden coktan olmam lazim ama anlamadim

Kizlar doktorumla konustum cuma gunune kadar adet olmazsan tekrar yaptir testi dedi evdeki testlerede bosuna para harcayip aklini karistirma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…