- 21 Mart 2017
- 990
- 578
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.101
Hayit hapini bende kullaniyorum ama besmeleyi iliskide tasimak pek uygun gelmedi eminmisinizAdetten tenizlendikten 3 gun sonra 110 tane besmeleyi temiz bir kagida yazdi ve ustunde tasidi ve bi banyoda cikardi iliskide bile ustunde kaldi ve halada ustunde ve hayit hapi kullandi canim ben sana solim
Canım benim ❤İnşallah tutuncak aklına kötüyü getirme hemen iki rekat şüükür namazı kıl bitanem Çok şükür kendim olmuş kadar sevindim Allah kucağına almayıdda nasip etsin inşallaaaahhh
Teyzeeee Olduk yenideeennn kızlaaaaaaarrrrr
Canm pkolu olup hamile kalmak bana umut oldunu hiç benm umudum yoktu valla cok sevindim yaKizlaaarrr dualarım kabul oldu galibaa
Hâlâ inanamıyorum yanlış görmüyorum değil mi çünkü doktora gittim ve pco olduğumu yumurta tembelliğim olduğunu söyledi hatta adet olunca gel tedaviye başlayalım dedi bende bugün midem bulaşınca test yaptım böyle çıktı var değil mi ?Eki Görüntüle 2078455 Eki Görüntüle 2078458
Umudunu kaybetme bitanem benimde hiç umudum yoktu ama bak rabbim ol derse oluyormuşCanm pkolu olup hamile kalmak bana umut oldunu hiç benm umudum yoktu valla cok sevindim ya
Cok svindim snin adına forumlarda takip ediyordum seni ben sende benim gbi düşük yaptın sende de pıhtılasma sorunu var ve pcolusun hep aynıyız rabbim banada nasip eder inş canımmUmudunu kaybetme bitanem benimde hiç umudum yoktu ama bak rabbim ol derse oluyormuş
İnşallah canım benim inşallah tüm isteyenlerin kucağını doldursun rabbimCok svindim snin adına forumlarda takip ediyordum seni ben sende benim gbi düşük yaptın sende de pıhtılasma sorunu var ve pcolusun hep aynıyız rabbim banada nasip eder inş canımm
Benm de bata 4var bikaç gündür şiddetli bel ve kasık ağrım var inş gebeyizdr canm yalnız herkes göğüs ağrısı dypr o ben de yok acaba dyorumKızlar sağ kasıgımda sancı var bat da 8 gün var sizce hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Amin bitanem çok teşekkürlerOnur_hira_ela ayyy canım benim Rabbim sağlıkla taşımayı, sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin... Çooook mutlu oldum... Darısı tüm isteyenlere inşallah
Ay inanmıyorummmmm. Kendim de görsem bu kadar sevinirdimmmm Allah sağlıkla kucağına almaya nasip ederr inşallah. Bizlere de dua etKizlaaarrr dualarım kabul oldu galibaa
Hâlâ inanamıyorum yanlış görmüyorum değil mi çünkü doktora gittim ve pco olduğumu yumurta tembelliğim olduğunu söyledi hatta adet olunca gel tedaviye başlayalım dedi bende bugün midem bulaşınca test yaptım böyle çıktı var değil mi ?Eki Görüntüle 2078455 Eki Görüntüle 2078458
Canım 3 hafta 6 gğnlük mü hamilesin sen bat ne zman dı seninAmin bitanem çok teşekkürler
Ediyorum bitanem hepiniz duamdasiniz sizde bana dua edin 2 düşük yaptım bu sefer sağlıkla tutunsun bebeğimAy inanmıyorummmmm. Kendim de görsem bu kadar sevinirdimmmm Allah sağlıkla kucağına almaya nasip ederr inşallah. Bizlere de dua et
Canım sata göre 3.hafta 6 günlük. Ama doktorum 2.5 haftalikmis dediCanım 3 hafta 6 gğnlük mü hamilesin sen bat ne zman dı senin
Bat 15 AralıkCanım 3 hafta 6 gğnlük mü hamilesin sen bat ne zman dı senin
İnşallah sağlıkla kucağına alırsınEdiyorum bitanem hepiniz duamdasiniz sizde bana dua edin 2 düşük yaptım bu sefer sağlıkla tutunsun bebeğim
Aminn inşallahİnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Canım 2 genimde heterezigot bir genimde homozigot varOnur_hira_ela canım hangi genlerde var kan pıhtılaşması.sanırım bendede var
Hangi genler?Canım 2 genimde heterezigot bir genimde homozigot var