Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetten tenizlendikten 3 gun sonra 110 tane besmeleyi temiz bir kagida yazdi ve ustunde tasidi ve bi banyoda cikardi iliskide bile ustunde kaldi ve halada ustunde ve hayit hapi kullandi canim ben sana solim
Hayit hapini bende kullaniyorum ama besmeleyi iliskide tasimak pek uygun gelmedi eminmisiniz

Canm pkolu olup hamile kalmak bana umut oldunu hiç benm umudum yoktu valla cok sevindim ya

Umudunu kaybetme bitanem benimde hiç umudum yoktu ama bak rabbim ol derse oluyormuş
Cok svindim snin adına forumlarda takip ediyordum seni ben sende benim gbi düşük yaptın sende de pıhtılasma sorunu var ve pcolusun hep aynıyız rabbim banada nasip eder inş canımm

Cok svindim snin adına forumlarda takip ediyordum seni ben sende benim gbi düşük yaptın sende de pıhtılasma sorunu var ve pcolusun hep aynıyız rabbim banada nasip eder inş canımm
İnşallah canım benim inşallah tüm isteyenlerin kucağını doldursun rabbim

Ay inanmıyorummmmm. Kendim de görsem bu kadar sevinirdimmmm Allah sağlıkla kucağına almaya nasip ederr inşallah. Bizlere de dua et

Bugün benim adet günüm henüz olmadim.. bir siskinlik hissediyorum rahmimde ve yumurtaliklarimda kendimi tuhaf hissediyorum bu ay yumurtlama günlerime dikkat etmedim ve bos gecmisiz ama Allah büyük hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…