Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni
Kızlar nolur banada dua edin doktorum pazartesi günü beta hcg ye bakicak yükselmiş mi diye?İğne henüz vermedi kan sulandırıcı hap verdi çok korkuyorum nolur minik meleğim le benden dualarınızı eksik etmeyin sağlıkla tutunsun ve degeri yukselmis olsun bebeğimin

Onur_hira_ela stress yapma korkma bebegin dusmemesi icin zikir var onlardan oku bolca canim..

Kizlar rahmim ve yumurtaliklarim cok şiş gibi bugun adet gunumdu olmadim ilk gebeligimde vardi bu şişlik ve seffaf akintim var bunlar belirti olabilirmi?
Hic imkan veremiom hamile olmama ama Allah büyük

Tabiki olabilir

yaaaa kuzum bu ne güzel haber, ben sedossedos92 hesabım askıya alınınca bunu actım. ve suan coook mutlu oldummmmm

Özür diliyorum bilmiyorum o yüzden soruyorum bat ne acaba bende bı bebeğimi kayıp ettim ikinciyi düşünüyoruz ama hala hamile kalmadım bende katılabilir miyim acaba
Canım bat beklenen adet tarihi demek
Tabiki katılabilirsin bitanem hoş geldin rabbim göbişini sağlıklı bi bebişle doldursun inşallah

Yaaa nasıl sevindim anlatamam sanki kendim hamileymisim gibi hissettim Rabbim ikinizede saglik sihhat versin kuzum kendine cok dikkat et yorma kendini hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun insallah

Yaaa nasıl sevindim anlatamam sanki kendim hamileymisim gibi hissettim Rabbim ikinizede saglik sihhat versin kuzum kendine cok dikkat et yorma kendini hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun insallah
Çok teşekkür ederim bitanem darısı sizlere olsun ben sizi görmeden sevdim hepinizden allah razı olsun hepiniz her an duamdasiniz ❤

Kuzum belirtilerin varmi varsa neler
Bitanem sol bacağımda çok ağrı oluyordu bazen yürüyemiyordum.hafif mide bulantısı vardı iştah kapanması.Karnmda siskinlik,göğüs uçlarında ağrı vardı ama bastırınca oluyordu.Yüzümde sivilce hâlâ da var zaten bide sol tarafımda kasık ağrım oluyor haa bide gaz ve idrarda yanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…