Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirlisi olsun hakkinda canım. Igne derken catlatma ignesini diyorsan ondan once klomen kullanman gerekir yani sen doktora söyle ama klomen kullanmiyorsan bu ay igne yapmaz büyük bir ihtimal yumurta takibi yapar Allah yardimcimiz olsun
Saol canım. Dr Ultrasonda baktı yumurta rezervelerin çok iyi ilaca gerek yok dedi. Yumurtan çatlıyormu diye tekrar bakalım adetin 10.gunu dedi gönderdi bişey vermedi :/

Sağlık olsun kısmet değilmiş
Aynen hayırlısı olsun aslında bu ay pek umudum yoktu yani ben öyle biliyodum negatifi görünce öyle üzüldüm ki anladım ben yine umutlanmisim sadece umudum yok diye kendimi kandirmisim öyle zor ki rabbim kimseyi evlat ile sınamasın artık misafirliğe bile gitmek istemiyorum çünkü her gittiğim yerde bebek yok mu diye soranlardan ve her defasında "yok" derken içimde kopan fırtınalardan çok yoruldum

Seni çok iyi anlıyorum canım. Maalesef kadınlar olarak hepimiz ayda bi kez bu durumu yaşıyoruz bigün çift çizgiyi görcez bakalım o gün ne gün olcak onuda Allah bilir

Hayırlısı olsun canım doktora gidicem zaten bu ay artık tedaviye başlayacagim
Nasil bi tedavi yapilacak canim?
Bende bu ay doktora gittim yumurta takibi icin ama yumurtam pazartesi 13mm iken cuma gunu 11 mm olmuş. Catlamayip küçüldü mü hiçbir sey anlamadim. Bu ay da boşuna geçti.
Önümüzdeki ay klomen kullanacagim. Bi de öyle deneyelim bakalim.

Canım ben yumurta takibi yaptırdım yumurtam büyüdü çatlatma iğnesi oldum.Ve sonuç negatif oldu malesef şimdi nasıl bi tedavi uygulayacak doktor bilmiyorum

Klomen kullandin mi canim. Direk mi igne yapildi. Daha once hamile kaldik simdi niye olmuyor anlamiyorum.
Canım ben 4 ay klomen tedavisi gördüm klomen sabah akşam olmak üzere 2 kere alıyodum ve 5 gün kullaniyodum 1 hafta en geç 9.gün çatlatma iğnesi ni yapıyordu doktorum şükür benim yumurtalarim büyüyordu bende anlamıyorum daha önce 2 kere hamile kaldım ama şimdi olmuyor

Bende 2 kere hamile kaldım canim. Şimdi çok takiyoruz galiba ondan olmuyor.

Bende öyle düşünüyorum çok takıyoruz bencede o yüzden olmuyor ama elimde değil ki yaa of napsam çıkmıyor aklımdan ben unutsam bile çevremdeki herkes hatırlatiyor, maalesef
Valla sag olsunlar konuyu bir şekilde çocuga getiriyorlar. Kimseyi gormek istemiyorum bazen. Gelsin artik bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…