- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.701
Vazgeçmedim de sadece adet olacaksam bari bir an önce olsam doktora gideceğim onun için sabirsizlaniyorum yoksa umudumu kaybetmedim bi gün olucak biliyorumKuzuuummmm benimde öyleydi vazgecmek yooook
Sen bu kadar insana uğurlu geldin eminim cok fazla beklemiceksinVazgeçmedim de sadece adet olacaksam bari bir an önce olsam doktora gideceğim onun için sabirsizlaniyorum yoksa umudumu kaybetmedim bi gün olucak biliyorum
İnşallah bitanem inşallah ❤Sen bu kadar insana uğurlu geldin eminim cok fazla beklemiceksin
Canımmmm bebişi büyüttün valla maşallahİyi olcaksın canım allahım izniyleBebiş iyi Allaha sükür
Tabiki olacaksın hepinize dua ediyorum Rabbim kucaklarınızı bos bırakmasın amiiiiinnnCanımmmm bebişi büyüttün valla maşallah
Bende bu ay doktora gittim. Yumurta takibi yapiyoruz. Cuma tekrar gidecegim. Bakalim iyi tavuk olabilmismiyim
Daha adetime var aslinda igneninde 9. Gunu ama insallah koyulasir sabah ilk idrarla yine yapacam tekrar eczanedeki butun testleri aldimBeeeennnnn
Catlatma ignesinin 9. Gunu canim adete 1 hafta var yani biraz erken yapmis olabilirmiyim bilmiyorum9 gün varken mi yaptın iyi dayanıyorsun sonuca benim Cumartesi bat bugün Sütlü kahve gibi lekelenmeler oldu teste cesaretim yok
Tatlım hevesini kırmak istemem ama catlatma iğnesi hamilelik hormonu içeriyor ondan da olabilir belki ama insallah hamiledirsin : )Catlatma ignesinin 9. Gunu canim adete 1 hafta var yani biraz erken yapmis olabilirmiyim bilmiyorum
Canım inşallah koyulasma olur ama bu iğne olduysan iğnenin etkisidir ama umarım koyulasirDaha adetime var aslinda igneninde 9. Gunu ama insallah koyulasir sabah ilk idrarla yine yapacam tekrar eczanedeki butun testleri aldim
Ay biliyorum ignenin etkisidir ama insan dayanamiyor isteCanım inşallah koyulasma olur ama bu iğne olduysan iğnenin etkisidir ama umarım koyulasir
Biliyorum canim bende ignenin etkisi 10 gun suruyor tam gecen aylardan biliyorum ama yinede yapiyorum isteBende Ağustos'ta kelimen ve iğne vurundum 14.gün sonra kan ver dedi yani adetten 4 gün önce çıkar sonra tekrar ver dedi Ağustos'ta bayan 4 gün önce verdim 7 2 gün kala verdim 3 çıktı yani düştü iğne etkisi dediler bana