Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 kasımda adet olmam gerekiyordu. bugün 4.gün. Bu ay yumurtlama zamanlarında eşimle olmadığım için umudum yok ama neden gecikti ki

Bende Ağustos'ta kelimen ve iğne vurundum 14.gün sonra kan ver dedi yani adetten 4 gün önce çıkar sonra tekrar ver dedi Ağustos'ta bayan 4 gün önce verdim 7 2 gün kala verdim 3 çıktı yani düştü iğne etkisi dediler bana

Kızlar mrb acil cevap vereblirimsnz ! Bu ay rahim filmi cektirdim ve gecen cuma catlama gunumdu iliskiye girdik bugun az once lavaboya gittim kahverengi leke gordum adetime daha 1 hafta var adet sancisi gibi sanci cekiyorum sizce nedir bu yerlesme kanamasi olabilirmi?

Bugunki testim kizlar. Gecen ay size bi testin beni yanilttigini soylemistim hatirlarsaniz o markanin haricinde baska bisey aldim hatta ilk defa gordum bu testi

Eklentiler

• 45127D2B-1BBB-4BAC-9D11-8D8BDEED6671.jpeg
    22,7 KB · Görüntüleme: 194
Biliyorum canim bende ignenin etkisi 10 gun suruyor tam gecen aylardan biliyorum ama yinede yapiyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…