- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.781
Bende gördüm bende
Yaptim canim baska bi marka aldim bu sefer yine belli belirsiz gordum gittim kan verdim 2.3 cikti adetim pazartesi gunu bakalimm. Bide demir eksikligi cikti hap verdi doktor. Kullandam sakincasi olur mu kiBir daha test yaptınmı
2.3 ne demek oluyormuş? Doktor bişey dedimiYaptim canim baska bi marka aldim bu sefer yine belli belirsiz gordum gittim kan verdim 2.3 cikti adetim pazartesi gunu bakalimm. Bide demir eksikligi cikti hap verdi doktor. Kullandam sakincasi olur mu ki
Canim benim de bat yarin ayni senin test gibi cikti testim dr ne dedi hamile olma ihtimalin var mi gerci sen baya once yapmissinaynen canim yarin sabah ilk idrarla tekrar yapicam. Ama bekleyince daha da belirginlesti
2.3 ne demek oluyormuş? Doktor bişey dedimi
doktora söyledim silik çizgi çıkıyor hcg bakın diye erken gerek yok dedi. kendim gittim acilde kan verdim. göstermedim yani doktora. hep 0,1 çıkar sonuç tüp bebekte kimyasal oldu bi onda ilk testte 9 ikincide 12 gördüm sonra 0,1 oldu düştü yani perşembe tekrar vericem artık kan. hayırlısı olsun artık kafam allak bullak oldu adetim hiç gecikmez. ve bir iki gün kala yapardım hep bişi çıkmazdı. aklıma tek gelen şey ilk defa erken yaptırdım ya hep bunu mu yaşıyorum acaba bi sorun mu var. 3 tüp bebek denedim aşılamalar falan da cabası. göremedikleri bişi mi var da böyle olduCanim benim de bat yarin ayni senin test gibi cikti testim dr ne dedi hamile olma ihtimalin var mi gerci sen baya once yapmissin
Bir de erken olanlardan al 2 gun sonra yap koyulasirsa yeni dollenmistir insallah cikar benim de senin de isteyen herkese nasip olsun canimdoktora söyledim silik çizgi çıkıyor hcg bakın diye erken gerek yok dedi. kendim gittim acilde kan verdim. göstermedim yani doktora. hep 0,1 çıkar sonuç tüp bebekte kimyasal oldu bi onda ilk testte 9 ikincide 12 gördüm sonra 0,1 oldu düştü yani perşembe tekrar vericem artık kan. hayırlısı olsun artık kafam allak bullak oldu adetim hiç gecikmez. ve bir iki gün kala yapardım hep bişi çıkmazdı. aklıma tek gelen şey ilk defa erken yaptırdım ya hep bunu mu yaşıyorum acaba bi sorun mu var. 3 tüp bebek denedim aşılamalar falan da cabası. göremedikleri bişi mi var da böyle oldurahim filmi histereskopi nebileyim genetik testler sperm testleri hicbirinde sorun yok
5 in altını gebelik olarak kabul etmiyor doktorlar ama hiç bir ilaç kullanmadım iğne falan kullanmadım iki bile çıkmaz olmasa diyorum ne yükseltebilir ki bu hormonuCanim benim de bat yarin ayni senin test gibi cikti testim dr ne dedi hamile olma ihtimalin var mi gerci sen baya once yapmissin
valla canım iki gün sonra gidip kan vercem direk minicik bi artış da olsa umut olur yani ne bileyimmBir de erken olanlardan al 2 gun sonra yap koyulasirsa yeni dollenmistir insallah cikar benim de senin de isteyen herkese nasip olsun canim
Gözun aydın canım
Sagol canim :) insalh :)) darisi isteyenlerin hepsinee :) ise yarayan sogan kürü mu bilmiyorum ama tuttu sonunda..Gözun aydın canım
Ne kadardır denıyonun canım cok sukur canımSagol canim :) insalh :)) darisi isteyenlerin hepsinee :) ise yarayan sogan kürü mu bilmiyorum ama tuttu sonunda..
3 aydir deniyordum onun oncesinde de hamileydim. Ama 2 aylik kaybettim. 3 ay sonra tekrar hamile kaldimNe kadardır denıyonun canım cok sukur canımAmın ınsallah tatlım darısı bızlere
Ay tatlım ınsallah saglıkla devam etsın gebelıgın3 aydir deniyordum onun oncesinde de hamileydim. Ama 2 aylik kaybettim. 3 ay sonra tekrar hamile kaldim
Canim gözün aydin. Tebrik ederimmm.
Tesekkur ederimmmm :)Canim gözün aydin. Tebrik ederimmm.
Ayy insallh ya bi yandan da cok sevinmeyim diyorum ama.. hayirlisiysa sorunsuz olur.. hayirlisi diyorumAy tatlım ınsallah saglıkla devam etsın gebelıgın
Zaman gecmez sımdıAyy insallh ya bi yandan da cok sevinmeyim diyorum ama.. hayirlisiysa sorunsuz olur.. hayirlisi diyorum