- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.761
İlişki günlerine uydunmu canım, bide ekstradan iğnenin öncesinde şu ilacı kullan dedi miCanım ben yumurta takibi yaptırdım yumurtam büyüdü çatlatma iğnesi oldum.Ve sonuç negatif oldu malesef şimdi nasıl bi tedavi uygulayacak doktor bilmiyorum
Aynen canimValla sag olsunlar konuyu bir şekilde çocuga getiriyorlar. Kimseyi gormek istemiyorum bazen. Gelsin artik bebişler
İlişki gününe uydum ama önceden ilaç vermediİlişki günlerine uydunmu canım, bide ekstradan iğnenin öncesinde şu ilacı kullan dedi mi
Bende klomen ya da progestan vermesini istedim ama gerek yok dedi ama herkesten duyuyorum iğne öncesi klomen kullanan. Ne bilim her doktor ayrı bi tedavi uyguluyor. Devlete gittim doktor vercekti iğne ama bu branşta hizmetimiz yok deyip başka hastaneye sevk etti. Özele gittim doktor sil baştan baktı Çarşamba gel dedi. Hayırlısı artık...İlişki gününe uydum ama önceden ilaç vermedi
Aynen hayırlısı olsun aslında bu ay pek umudum yoktu yani ben öyle biliyodum negatifi görünce öyle üzüldüm ki anladım ben yine umutlanmisim sadece umudum yok diye kendimi kandirmisim öyle zor ki rabbim kimseyi evlat ile sınamasın artık misafirliğe bile gitmek istemiyorum çünkü her gittiğim yerde bebek yok mu diye soranlardan ve her defasında "yok" derken içimde kopan fırtınalardan çok yoruldum
Kizlar adetime 1 hafta var olesine yapim dedim sanki hayalet cizgi var gibii
Canım banada bi kere böyle çıktı meğer çizginin çerçevesiymiş tabanıymış çokta umutlanmıştım, inşallah senin gerçekten vardır 1-2 gun sonra tekrar deneKizlar adetime 1 hafta var olesine yapim dedim sanki hayalet cizgi var gibii
Progestan bebek varsa tutunsun diye veriliyor canım inşallah vardır test yap çıkar bence etkisi geçmiştir iğnenin :)Merhaba,ben bu ay çatlatma iğnesi vuruldum,bugun 14.gün ama 6 gündür progesteron ilaç kullanıyordum.Benim bildiğim progestron adeti engelliyor ama bugun lekelenmem oldu öğlen
10.günde falan yapmıştım haftasonu fırsat bulup yapamadım eve gider gitmez yapcm ama umudum yokProgestan bebek varsa tutunsun diye veriliyor canım inşallah vardır test yap çıkar bence etkisi geçmiştir iğnenin :)
aynen canim yarin sabah ilk idrarla tekrar yapicam. Ama bekleyince daha da belirginlestiCanım banada bi kere böyle çıktı meğer çizginin çerçevesiymiş tabanıymış çokta umutlanmıştım, inşallah senin gerçekten vardır 1-2 gun sonra tekrar dene
Senden güzel haber geliyor bence :)aynen canim yarin sabah ilk idrarla tekrar yapicam. Ama bekleyince daha da belirginlesti
aynen canim yarin sabah ilk idrarla tekrar yapicam. Ama bekleyince daha da belirginlesti
Aynen öyle allah yar ve yardımcimiz olsun canimah bitanem bnde aynıyım bi de gittiğim her yerde yeni bebek var o zman dha cok soruyolar insan sinir oluyo
Bende gördüm bendeaynen canim yarin sabah ilk idrarla tekrar yapicam. Ama bekleyince daha da belirginlesti
Bir daha test yaptınmıaynen canim yarin sabah ilk idrarla tekrar yapicam. Ama bekleyince daha da belirginlesti