- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.721
Diger teste gore daha belli 2.cizgi canim insallah bebisin seninledir :)Bugunki testim kizlar. Gecen ay size bi testin beni yanilttigini soylemistim hatirlarsaniz o markanin haricinde baska bisey aldim hatta ilk defa gordum bu testi
Catlama olmus demekki iyi cikmisProgesteron testim 13,2 değerlendirir misiniz bilenler ?
Bugün 24.günüm hamilelik testi ne zaman yapmalıyım canımCatlama olmus demekki iyi cikmis
İnsallah canim benim ayrica gripte oldum korkudan ilacta kullanamiyorum perisanim
Hic aklima gelmemisti vallaallah sifa versin kuzum vicks al bari evde kaynat ilaç kullanamıyosan en azından cigerlerini açar mikrop kırar kuzum
Hic aklima gelmemisti valla
Ay dur eve gider gitmez yapayim canim cok sagol :)bize annem cok yapardı valla :) hatta ayagımızın altına visk sürüp çorap giydirirdi öksürük flan kalmazdı
iki uc gun kala cikiyor cogunlukla canim daha once cikanlar da var tabi.Bugün 24.günüm hamilelik testi ne zaman yapmalıyım canım
Tuhh. Diger ay için calismalara baslarsin canım adet olursan. Kimilerinde adet günunden sonra da cikarmis haberin olsun. Bebk çok yenidir ve anca hormon salgilar bilgin olsunGunaydin ignenin etkisi gecmis bu sabahki testim negatif cikti
İnşallah bebeğin seninledir canım.. ben de önümüzdeki ay klomen e başlıyorum inşallah iyi haberler duyarızKizlar merhaba. 2 kasımda çatlatma ignesi oldum. Bugun 9.gunu bitirdik çok şükur. Eger döllenme olduysa haftaya belli olur inşaallah. Olmazsa da 16 en gec 17 kasimda adet olmam lazım. Sizden ricam benm için de edermisiniz
Bende ayniyim yaİnsallah canim benim ayrica gripte oldum korkudan ilacta kullanamiyorum perisanim
Inşaallah benimledir canım. Güzel sonuçlar alırsın umarımİnşallah bebeğin seninledir canım.. ben de önümüzdeki ay klomen e başlıyorum inşallah iyi haberler duyarız
Bakalim kuzum ama nasil hosuma gidiyor testleri oyle silik filan gorunceTuhh. Diger ay için calismalara baslarsin canım adet olursan. Kimilerinde adet günunden sonra da cikarmis haberin olsun. Bebk çok yenidir ve anca hormon salgilar bilgin olsun
Hangimizn hoşuna gitmezki ❤ herks silik de olsa o cizgiyi görmeyi merakla bekliyor..Bakalim kuzum ama nasil hosuma gidiyor testleri oyle silik filan gorunce
Hayirlisi olsun hakkinda canım. Igne derken catlatma ignesini diyorsan ondan once klomen kullanman gerekir yani sen doktora söyle ama klomen kullanmiyorsan bu ay igne yapmaz büyük bir ihtimal yumurta takibi yapar Allah yardimcimiz olsunSelam kızlar !
Bende son bi kez daha bu ay şansımı deneyip bebek defterine Temmuza ayına kadar ara vermek istiyorum:)
Doktor adetin 10.gunu kontrole çağırdı iğne talep edicem İnşallah verir, iğne tedavisi olanlar hangi aşamadan sonra iğne tedavisine geçtiler merak ettim :)
BAT: 1 ARALIK