Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba. 2 kasımda çatlatma ignesi oldum. Bugun 9.gunu bitirdik çok şükur. Eger döllenme olduysa haftaya belli olur inşaallah. Olmazsa da 16 en gec 17 kasimda adet olmam lazım. Sizden ricam benm için de edermisiniz :dua::dua::dua::dua:

Kizlar merhaba. 2 kasımda çatlatma ignesi oldum. Bugun 9.gunu bitirdik çok şükur. Eger döllenme olduysa haftaya belli olur inşaallah. Olmazsa da 16 en gec 17 kasimda adet olmam lazım. Sizden ricam benm için de edermisiniz :dua::dua::dua::dua:
İnşallah bebeğin seninledir canım.. ben de önümüzdeki ay klomen e başlıyorum inşallah iyi haberler duyarız

Selam kızlar !
Bende son bi kez daha bu ay şansımı deneyip bebek defterine Temmuza ayına kadar ara vermek istiyorum:)
Doktor adetin 10.gunu kontrole çağırdı iğne talep edicem İnşallah verir, iğne tedavisi olanlar hangi aşamadan sonra iğne tedavisine geçtiler merak ettim :)
BAT: 1 ARALIK

Selam kızlar !
Bende son bi kez daha bu ay şansımı deneyip bebek defterine Temmuza ayına kadar ara vermek istiyorum:)
Doktor adetin 10.gunu kontrole çağırdı iğne talep edicem İnşallah verir, iğne tedavisi olanlar hangi aşamadan sonra iğne tedavisine geçtiler merak ettim :)
BAT: 1 ARALIK
Hayirlisi olsun hakkinda canım. Igne derken catlatma ignesini diyorsan ondan once klomen kullanman gerekir yani sen doktora söyle ama klomen kullanmiyorsan bu ay igne yapmaz büyük bir ihtimal yumurta takibi yapar Allah yardimcimiz olsun

X