Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar dün testim hcg 1.20 çıktı Sürekli ped koyuyorum oldum olacagım diye dün pembe akıntı geldi peceteye Sefaf renkliydi biraz içinde çok az pembelik vardı peceteye az geldi bi birde sabah 2 damar gibi küçüçük büyük I harfi büyüklüğünde bu kadar minnacık silince peceteye geldi adet yok pede gelen yok akan yok bu ne oluyor sizce bu Arada söyle anlatayım belim fatıyor kaşığım agrıyor batma var aşırı gaz sancım gazım var gögüsler şiş şişlik var uyku halsizlik var akıntı var ama su gibi yapısız ve sefaf
Eylül 28 inde korunmayı bıraktık 1 inde adet oldum 2 sinde bitti normalde 5 gün sürerdi 29 günde bir oluyordum adet olmadım 3 gün gecti adet bir gün geçti diye dün teste gittim 1.20 çıktı sizde bu ne olabilir ne okuyor doktor tekrar edeceğiz testi dedi bunu yaşayan var mı bugüne kadar hap koruma hapı falan kullanmadım hep doğal ve daha Eylül’ün 28 inde korunmayı bıraktık 1-2 ekim galiba korunmayı bıraktım diye oldu 2 gün adet olmaz sonuçta durumlar bu bunu yasayıpta hamiş kalan var mı buna yorumunuz nedir :/ endişelendim

Günaydın kızlar dün testim hcg 1.20 çıktı Sürekli ped koyuyorum oldum olacagım diye dün pembe akıntı geldi peceteye Sefaf renkliydi biraz içinde çok az pembelik vardı peceteye az geldi bi birde sabah 2 damar gibi küçüçük büyük I harfi büyüklüğünde bu kadar minnacık silince peceteye geldi adet yok pede gelen yok akan yok bu ne oluyor sizce bu Arada söyle anlatayım belim fatıyor kaşığım agrıyor batma var aşırı gaz sancım gazım var gögüsler şiş şişlik var uyku halsizlik var akıntı var ama su gibi yapısız ve sefaf
Eylül 28 inde korunmayı bıraktık 1 inde adet oldum 2 sinde bitti normalde 5 gün sürerdi 29 günde bir oluyordum adet olmadım 3 gün gecti adet bir gün geçti diye dün teste gittim 1.20 çıktı sizde bu ne olabilir ne okuyor doktor tekrar edeceğiz testi dedi bunu yaşayan var mı bugüne kadar hap koruma hapı falan kullanmadım hep doğal ve daha Eylül’ün 28 inde korunmayı bıraktık 1-2 ekim galiba korunmayı bıraktım diye oldu 2 gün adet olmaz sonuçta durumlar bu bunu yasayıpta hamiş kalan var mı buna yorumunuz nedir :/ endişelendim

merhaba arkadaşlar iki aydır doktora gidiyorum alttan muayene etti kan ve idrar testi yaptı yumurtalıklarımda hiçbir sorun yok. Rahim ve idrar yolunda iltihap var dedi fitil verdi. 27 eylül son adetimin ilk günü35 günde bir adet görüyorum.. 2 ekimde adet bitti ve fitili kullanmaya başladım. Fitil kullanırken gün aşırı ilişkimiz oldu ovulasyon gününe kadar. 18 ekim ovulasyon günümdü. Ancak 14-15-17 ekimde ilişkim oldu. Göğüslerimde bi hassasiyet yok henüz. Ancak 7-8 gündür kasık bölgemde iğne batması gibi bi durum var sık sık oluyor. geceleri yatarken falan daha çok oluyor bu. 4 aydır deniyoruz hamile kalamadım. Adet günü geçmeden yani 26 ekimde test yaptırdım bhcg 0.3 çıktı. Erken mi yoksa ümitlenmiyeyim mi bilemedim. Bir sonraki adetimin günü bugün 1 kasım ama hala hastalanmadım göğüslerimde veya karın bel bölgemde herhangi bi belirti yok adete ait. birkaç gün önce vajinamda akıntı arttı ve ıslaklık vardı şuan ıslaklık yok çok az bir akıntı var. Yüzümde sivilceler çıktı geçti. Lütfen bilgilerinizi paylaşıp bana yardımcı olur musunuz.

Bilemedim canım inşaallah gebesindir

Benim düdüklü dönem bitti pazartesi yumurtladım

Kızlar iki gündür burnum tıkalı hasta oldum sanırsam ama dün kulağım bir tıkandı ve hala açamıyorum geçmiyor. İnternette araştırdım şöyle bir yazı yazıyor ;

Orta kulağın hava almamasına sebep olan hormonal değişiklikler hamile kadınlarda kulak tıkanmasını oluşturur. Hamilelikte kulak tıkanması daha çok burun tıkanıklığından hemen sonra gelişmektedir. Kulaklarda tıkanma, çınlama, dolgunluk gibi sorunların hepsinin tüm sebebi hamilelikte yaşanan hormonal değişimlerdir.

bu ayki adet kanamam bir tuhaf geçmişti zaten sadece 1 gün adam akıllı kanamam oldu gebelik testi yapmıştım 3 gün önce negatifti.
Yani sormak istiyorum böyle bir durum yaşayan varmı özellikle hamile arkadaşlar cevap verebilir misinz ?

Selam kızlar geçenlerde yazmıştım kalp atışını duymaya diye gitmistm hiç bı şekilde duyulmadı 1 haftadir 3 hastane de doktorlarla uğraştım . Sonuç boş gebelik 2 gün önce kürtaj oldum yine . Bu ikinci kaybim . Onur_hira_ela canm hamile emojisini kaldirabilirsin artık bebegm yokmus..

Gecmis olsun canim benim uzulme insallah olucak hepimizin bebisi olucak. Herseyde bi hayir vardir Allah hayirlisini versin belki daha kotusu olucakti bide boyle dusun gulum dua et insallah

Gecmis olsun canim benim uzulme insallah olucak hepimizin bebisi olucak. Herseyde bi hayir vardir Allah hayirlisini versin belki daha kotusu olucakti bide boyle dusun gulum dua et insallah

İnşallah canım benim inşallah ne kadr zor evlat hasreti çekmek . Tam umutlanmisken hayal kırıklığı yaşamak .. vardır bundada bı hayır diyorum Allah'ıma ne zaman nasip ederse o zaman etsin diyorum ama insan yıkılıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…