Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim inşallah ne kadr zor evlat hasreti çekmek . Tam umutlanmisken hayal kırıklığı yaşamak .. vardır bundada bı hayır diyorum Allah'ıma ne zaman nasip ederse o zaman etsin diyorum ama insan yıkılıyor işte
Oyle tabi kendini avutmakta zor canim ama sabir. Cocuk isi zor is sabretmek gerek beklicez yapacak biseyimiz yok Allah ne zaman nasip ederse artik. Ne kadardir istiyodun

Oyle tabi kendini avutmakta zor canim ama sabir. Cocuk isi zor is sabretmek gerek beklicez yapacak biseyimiz yok Allah ne zaman nasip ederse artik. Ne kadardir istiyodun
2 senedir istiyorz canm geçen sene bu zamanlar 1 kaybim oldu gelişmedgi için kürtaj oldum . Onun üstüne tam bı sene hamile kalamadm yeni kaldm tam sevindim derken bı kayıp daha oldu işte ..

2 senedir istiyorz canm geçen sene bu zamanlar 1 kaybim oldu gelişmedgi için kürtaj oldum . Onun üstüne tam bı sene hamile kalamadm yeni kaldm tam sevindim derken bı kayıp daha oldu işte ..
Anladim canim cok uzuldum Allah yardimcin olsun. Ben daha 5 aydir istiyorum doktor bugun daha cok erken vucudun alisma suresi var dedi. Ilk hevesle acele ettim ama artik etmicem hayirlisi olsun. Sende ara verme doktoruna git ama duzgun doktor olsun benim onceki doktor beni moralmen cok kotu etkiledi

Baya uzak kalmisim ya ben aralikta benim bebis calismalari canlar kist eritme derdindeyim kasimda siz cosun araliktada ven cosayim hadi bakalim bol bebisli gobisler diliyorum size

Kizlar gunaydiiin gecen carsamba catlatma ignemi oldum doktorun verdigi gunleri vs degerlendirdik ayrica incir kuru yaptim ve esime keciboynuzu pekmezi yedirdim surekli bugun inanilmaz adet sancim var

Kizzzz nerlerdesin sen bakim cokkkk uzun zaman oldu beeee neler yaptin biz tirt hala bebis yapamadik sen ne yaptin anlat hele bi

Kiz nerlerdesin sen bakim

iyileşmeye cabalıyorum ilaçlar flan her ay dr bi arpa boyu yol alamadık yarın doktora sorcam tekrar bebiş calışmalarına dönebilirmiyim diye izin cıkarsa döncem :))

Kizzzz nerlerdesin sen bakim cokkkk uzun zaman oldu beeee neler yaptin biz tirt hala bebis yapamadik sen ne yaptin anlat hele bi

Kiz nerlerdesin sen bakim

iyileşmeye cabalıyorum ilaçlar flan her ay dr bi arpa boyu yol alamadık yarın doktora sorcam tekrar bebiş calışmalarına dönebilirmiyim diye izin cıkarsa döncem :))

Cnm bende aynı senin gibi dusundum ilaçları bıraktım boşa kullaniyomusum gibi geldi bana ben saldim artık herşey Allah'tan zamanı var demekki rabbim vericegi zamani bilir
Tabiki zamank vardir elbet canim ama denemedigim sey kalmadi artik bosu bosuna ilac kullaniyorum doktora gidiyorum geliyorum gibi hissediyorum bende cikardim artik kafamdan hersey normal devam ediyor keyfime bakiyorum cocugum olunca kisitlanacagimi dusunerek simdiki hallerimin tadini cikarmaya calisiyorum

X