- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.421
Ben hep buralardayım sen nerelerdesin asılKusuumm nerelerdesiiiiin
Canim ovulasyon zamani kac gun sabah iliskiye girdiniz?Hayırlısı elbette. Ben sana diyim ovülasyon zamanı 3 sabah ilişkisi bence cok önemli, takdir elbette rabbimin. Pıhtı icin ilac kullanıyor musun? Onun ayrı bi tedavisi var belki görmüyorsan doktora bi sor aspirin mi birsey veriyorlarmış. Gebe kalsan da takibe aldır kendini mutlaka söyle. Olur Allahın izniyle merak etme
Merhaba herkese bende bebiş isteyenlerdenim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu ay ovulasyon testi ile takip ettik 2 kez denedik o zamanlarda daha da denemedik.yumurtlama dönemi sonrasında ilişki yaşamak tehlikeli olur mu
Biri Yumurtlama dönemi dışında olmaz dedi deNeden olsun ki :)
tabi Canım hoş geldin aramıza ❤Merhaba tatlişler
Onur_hira_ela ben de katılıcam aranıza umre dönüşü
Benim de bat 7 kasım, yazarsan sevinirim
Sevgiler
Biri Yumurtlama dönemi dışında olmaz dedi de
Hoşbuldum canım benimTabic
tabi Canım hoş geldin aramıza ❤
Teşekkür ederimYumurtlamadan 3 gün önce orta gebelik şansı başlar.. Yumurtlama günündwn 1 gün önce, yumurtlama günü ve yumurtlama gününden 1 gün sonra da yüksek gebelik şansı vardır. :)
Teşekkür ederim
Sivilcem çıktı. Karnım ağrımaya başladı. Moralim bozuldu vallasanırım bu ay da olmayacak.
Bu ay ilk tedavi ayımdı. İlaç kullandım. Yumurta takibi yaptırdım. Adet olacakken çıkan sivilcem bu akşam itibariyle yüzümdeki yerini alınca üzüldüm. Allah’tan ümit kesilmez tabi ama olmayacak gibi hissediyorum. Keşke dediğin gibi olsaYa olursa :)
Bu ay ilk tedavi ayımdı. İlaç kullandım. Yumurta takibi yaptırdım. Adet olacakken çıkan sivilcem bu akşam itibariyle yüzümdeki yerini alınca üzüldüm. Allah’tan ümit kesilmez tabi ama olmayacak gibi hissediyorum. Keşke dediğin gibi olsa
Öyle tabii ona şüphe yok ama insanın morali bozuluyor ister istemez. Aylardır bekliyorum. Sandım ki ilaçla falan olacak büyük Ümit besledim bu ay. Hakkımızda hayırlısı ne diyelimAllah isterse taşta gül biter canım umudunu kaybetme :)
Öyle tabii ona şüphe yok ama insanın morali bozuluyor ister istemez. Aylardır bekliyorum. Sandım ki ilaçla falan olacak büyük Ümit besledim bu ay. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim
Öyle evet. Allah aratmasın inşallah. İsteyen herkese nasip etsin. Sen de en kısa zamanda hayırlı haber alırsın inşallah. Ben bu ay artık adet olmayı bekleyecemSana hak veriyorum,, ben yeni evli olmama rağmen stres yapıyorum
Ama napalım çıkmadık candan ümit kesilmez
Öyle evet. Allah aratmasın inşallah. İsteyen herkese nasip etsin. Sen de en kısa zamanda hayırlı haber alırsın inşallah. Ben bu ay artık adet olmayı bekleyecem