-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.441
İnşallah kırmızı gelmez inşallah bebiş gelir. Aminnnn. Sonucunu paylaş canım.YArın regl günüm belirtileri Yok şuan için ama acayip başım ağrıyor ilaçta alamıyorum .Kendimi tuttum bu sefer Test yapmadım merakla bekliyorum inşallah yarın regli olmam direk soluğu kan testi için hastahanede alırım :)
Hayırlı olsun canım bende cumartesi vuruldum dün gece sivilce çıktı yüzümde dedim adet gelecek:)) sık sık çalışın inşallah sonuç alırsınızKızlar catlatma ignemi vuruldum
Saol kuzum bizim aşılama yapilacak insallah tutarHayırlı olsun canım bende cumartesi vuruldum dün gece sivilce çıktı yüzümde dedim adet gelecek:)) sık sık çalışın inşallah sonuç alırsınız
Çalışmayın o zaman :)))Saol kuzum bizim aşılama yapilacak insallah tutar
ALLAH kolaylık versin canim insallah sizinde tutar bu ay :) cumartesi yapılacak ALLAH izin ederse :)Çalışmayın o zaman :)))
Bizim canımız çıktı valla bir haftadır
İnşallah tutar canım sağlıklı bir gebelik olur umarım. Aşılama ne zaman?
Yarın yani hadi inşallah canım. Allah gönlüne göre versin. Benim umudum kırıldı bu ay. Çok hevesle başlamıştım ama hayırlısıALLAH kolaylık versin canim insallah sizinde tutar bu ay :) cumartesi yapılacak ALLAH izin ederse :)
Neden umudun kırıldı ki canim dua et bol bol :) bende korkuyorum ya tutmazsa eşim bu sefer yıkılır banada belli etmiyor ama cok yakıyor kafasına bebek gördüğümüzde ikimizde garip oluyoruz o bana bakıyor ben onaYarın yani hadi inşallah canım. Allah gönlüne göre versin. Benim umudum kırıldı bu ay. Çok hevesle başlamıştım ama hayırlısı
Her zaman çıkan sivilcem çıktıNeden umudun kırıldı ki canim dua et bol bol :) bende korkuyorum ya tutmazsa eşim bu sefer yıkılır banada belli etmiyor ama cok yakıyor kafasına bebek gördüğümüzde ikimizde garip oluyoruz o bana bakıyor ben ona
Bende sıkıntılı zamanlar geciriyorum grip oldum bide üstüne aman Allah :))) bakıyorum ara ara burayaBen hep buralardayım sen nerelerdesin asıl
Canım mesajını yeni gördüm. Ben çift cizgiyi gördüğüm günün gecesi, sabahı ve ertesi sabahı oldum. Sabah spermler daha saglıklı canlı ve hareketli oluyor aklında olsunCanim ovulasyon zamani kac gun sabah iliskiye girdiniz?
Canım zaten gebeliğin esas belirtisi 5 haftadan sonra baslıyor. İnanır mısın benim 9. Haftam daha yeni bulantılar geldi onun dısında herseyim aynıydı. Yani kendinize bulgu aramayın o hic belli olmuyor. Yine adet olcak gibi belim karnım agrıdı benim. Yok dedim kesin adet olcam üstelik bunu betam 21 ken söyledm. Yani kanda gebeliğim kanıtlanmıştı. Sıkma canını güzellikler beklemediğin an gelirHer zaman çıkan sivilcem çıktıKarnım ağrıdı. On gün var bata ama sivilce canımı sıktı. Olmayacağını hissettim sanki. O yüzden keyfim kaçtı. Valla benim eşim o konuda fazlasıyla rahat. Fazla kaderci diyebilirim. Olacaksa olacaktır Allah ne zaman isterse o zaman diyor. Hatta testlerden sonra artık doktora falan gitmeyelim bak her şeyimiz normal Allah istediği zaman verecektir diyor. Ben biraz daha evhamlıyım ona göre. Allah aratmasın kimseyi çocukla sınamasın. İnşallah aşılaman iyi geçer canım. Dua edeceğim.
Adet belirtileriyle ayni belirtiler oluyormuş canim sen yinede umutsuz olma insallah hamiledirsin bende senin icin dua edeceğim tesekkur ederim guzel dileklerin icin :)Her zaman çıkan sivilcem çıktıKarnım ağrıdı. On gün var bata ama sivilce canımı sıktı. Olmayacağını hissettim sanki. O yüzden keyfim kaçtı. Valla benim eşim o konuda fazlasıyla rahat. Fazla kaderci diyebilirim. Olacaksa olacaktır Allah ne zaman isterse o zaman diyor. Hatta testlerden sonra artık doktora falan gitmeyelim bak her şeyimiz normal Allah istediği zaman verecektir diyor. Ben biraz daha evhamlıyım ona göre. Allah aratmasın kimseyi çocukla sınamasın. İnşallah aşılaman iyi geçer canım. Dua edeceğim.
Tesekkur ederim canimCanım mesajını yeni gördüm. Ben çift cizgiyi gördüğüm günün gecesi, sabahı ve ertesi sabahı oldum. Sabah spermler daha saglıklı canlı ve hareketli oluyor aklında olsun
İnşallah tatlım.. Öyle bir sürprize hayır demeyiz:))Canım zaten gebeliğin esas belirtisi 5 haftadan sonra baslıyor. İnanır mısın benim 9. Haftam daha yeni bulantılar geldi onun dısında herseyim aynıydı. Yani kendinize bulgu aramayın o hic belli olmuyor. Yine adet olcak gibi belim karnım agrıdı benim. Yok dedim kesin adet olcam üstelik bunu betam 21 ken söyledm. Yani kanda gebeliğim kanıtlanmıştı. Sıkma canını güzellikler beklemediğin an gelir
Sağol canım.. İnşallah hepimize sağlıklı bebişler gelirAdet belirtileriyle ayni belirtiler oluyormuş canim sen yinede umutsuz olma insallah hamiledirsin bende senin icin dua edeceğim tesekkur ederim guzel dileklerin icin :)