- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 29
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.401
Canim keske kan vermeye gitseydin de netleşseydi durumun. Bebek varsa ihmal etmeye gelmez.Kizlar cok tesekkur ederim ama hala tam kirmizi degil ya bi ara kirmizi oldu gibi hala pembe kasiklarimda cok agri var ustelik
Hımmm duymadığım bi marka herşeyde bu hayır vardır cnm üzme kendini yapacak bişey yokSente lady diye bir marka
çok üzüldüm gerçekten sıkma canını dicem ama olmuyor kendimden biliyorum olacak Allah'ın izniyle biz kulları sabırsızız galibaAz önce test yaptım negatif çıktı
Adete döndü ve inanilmaz fazla sekilde kanama basladi canimCanim keske kan vermeye gitseydin de netleşseydi durumun. Bebek varsa ihmal etmeye gelmez.
Canim belki de Kimyasal gebelikdi?Testin pozitiv oldugu icin diyorum.Keske kan testi yaptirsaydinAdete döndü ve inanilmaz fazla sekilde kanama basladi canim
Hayirlisi boyleymis canim bakalim artik Allah kimsenin kucagini bos birakmasinCanim belki de Kimyasal gebelikdi?Testin pozitiv oldugu icin diyorum.Keske kan testi yaptirsaydinUzme kendini canim.Vardir her serde bir hayir.Bende dun test yapdim sonuc negativ inshallah gelen ay hamile kaliriz hepimiz.Rabbim isteyen her kese qismet etsin o guzel duyguyu.Inshallah bana da ikinci kez nasib eder:)
Yavrum nerelerdesin sen.
1 ayda 5 kilo verme dışında hersey normal. Dehset istahsızım yemek yiyemez oldum. Kusmuyorum ama herseyden iğreniyorum yemek görsem kanal değişiyorumYavrum nerelerdesin sen.
Nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundadır umarim. @Kumsalpoyraz kayboldu ortadan.
Herkes kilo alır sen vermişsin canim dikkat et beslenmene.ilk aylar önemli biliyorsun. Bebegin kalp atışını duymuşsundur artik dimi.1 ayda 5 kilo verme dışında hersey normal. Dehset istahsızım yemek yiyemez oldum. Kusmuyorum ama herseyden iğreniyorum yemek görsem kanal değişiyorumkumsalın yazılarına bende rastlamıyorum artık ara ara formu takip ediyorum ben. İyisindir insallah
Kuzum bebegin kalbini 3 hafta önce duymustum allaha bin sükür kuzum. Evet benim fazlam vardı gitmiş oldu:) sen bi doktora git bakalım zaman kaybetme ama eşinde gitsin. Spermleri hareketsiz olabilir. Kuzenimin karısı da hamile kalamıyordu meger kuzenimin spermi hareketsizmiş. Bunlar tedavi edilen seyler allahın izniyleHerkes kilo alır sen vermişsin canim dikkat et beslenmene.ilk aylar önemli biliyorsun. Bebegin kalp atışını duymuşsundur artik dimi.
Bende iyiyim bu ayı degerlendiremedik. Adet olmayı bekliyorum. Doktora gitme vakti geldi artik
Arada yaz habersiz birakma canim
Ohh çok şükür canim. Bebiş annesine iyilik yapmis zayiflatmis deseneKuzum bebegin kalbini 3 hafta önce duymustum allaha bin sükür kuzum. Evet benim fazlam vardı gitmiş oldu:) sen bi doktora git bakalım zaman kaybetme ama eşinde gitsin. Spermleri hareketsiz olabilir. Kuzenimin karısı da hamile kalamıyordu meger kuzenimin spermi hareketsizmiş. Bunlar tedavi edilen seyler allahın izniyleBeni habersiz bırakma
Hayırlısı elbette. Ben sana diyim ovülasyon zamanı 3 sabah ilişkisi bence cok önemli, takdir elbette rabbimin. Pıhtı icin ilac kullanıyor musun? Onun ayrı bi tedavisi var belki görmüyorsan doktora bi sor aspirin mi birsey veriyorlarmış. Gebe kalsan da takibe aldır kendini mutlaka söyle. Olur Allahın izniyle merak etmeOhh çok şükür canim. Bebiş annesine iyilik yapmis zayiflatmis deseneHaziran da eşimle birlikte tüm testlerimizi yaptirdik. Oyle bir sorunu yok Allahtan. Bende kan pihtilasmasi cikti. Gecen sene ilk denememizde hamile kalmistim ama kaybettik. Biz eşimle kafaya çok taktik. Eşim benden beter. Bir cocuk yapamadik diye dertleniyor. Ondan olmuyor muhtemelen. Bakalim bir doktora gidelim. Artik nasil bir tedavi uygular bilmiyorum. Hayirlisi..
Pıhtılaşma için tedaviye başladım canim. Coraspin kullaniyorum. Hamile kalirsam insallah igne tedavisine geçecegim. Iyi bir doktora denk geldim. Onun sayesinde sorunu bulduk. Sabah daha iyi evet. Önümüzdeki ay insallah :)Hayırlısı elbette. Ben sana diyim ovülasyon zamanı 3 sabah ilişkisi bence cok önemli, takdir elbette rabbimin. Pıhtı icin ilac kullanıyor musun? Onun ayrı bi tedavisi var belki görmüyorsan doktora bi sor aspirin mi birsey veriyorlarmış. Gebe kalsan da takibe aldır kendini mutlaka söyle. Olur Allahın izniyle merak etme
Abooo bizde seni özledik meleğim ❤
Kusuumm nerelerdesiiiiinAbooo bizde seni özledik meleğim ❤