Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende geçen ay rahim filmi çektirdim geçen ay bişey yoktu bu ay bekliyorum 24 ekim benimde belirtin varmı

Aminnnn canım isteyen herkese inşallah. Etkisinden çıkamadım. Sürekli aklıma geliyor. Gercegini de yasarim insallah.
Selamm ben geldim pek girmedim bu aralar buralara ya bebişim ve ben çok iyiyiz çok şükür daha salı günü gördüm zıp zıp zıplıyodu içerde

Selamm ben geldim pek girmedim bu aralar buralara ya bebişim ve ben çok iyiyiz çok şükür daha salı günü gördüm zıp zıp zıplıyodu içerde
Yavrum sen nerdesin meraklandirdin bizi. Arada yaz durum bildir
Iyi olmaniza çok sevindim canim. Hep kıpırdasın insallah
Bende durumlar aynı... beklemeye devam.

Daha regli olmadım sürekli tuvaletteyim sadece akıntı var çok az kahverengi gibi ama çoook açık şekilde acaba normal mi Kızlar ? Normaldekırmızı şekilde gelirdi hamilelikten kaynaklı mı acaba ?

Bilerek test yapmıyorum olmazsa üzülmeyeyim diye :) yarını da bekleyeceğim olmazsam test yaparımdiyorum dayanabilirsem tabiki de.

Adet oldum yenisi 15 kasim

Kız naber nasl gidiyo hamilelik bakalım neler yapıyorsun
Bende sana bakındım demin biliyor musun ? Canım benım iyiyim cok şükür sen nasılsın ? Ne zaman bat ? Hayırlı haberlerini beklıyorum canım. Benim mide bulantılarıyla basım dertte maalesef ama su bu kaç gündür baya baya toparladım canım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…