Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şaşırdım canım nasıl oldu ki bu
Bu ay zaten umudum yoktu klomen kullandiktan sonra kontrole gittigimde istenilen buyukluge ulasmamisti yumurta bi kac gun sonra 17 mm olmustu igne oldum ama pek umutsuz yaklastim hep birde kilo problemi var cok zorlaniyorum zayiflamakta

Bu ay zaten umudum yoktu klomen kullandiktan sonra kontrole gittigimde istenilen buyukluge ulasmamisti yumurta bi kac gun sonra 17 mm olmustu igne oldum ama pek umutsuz yaklastim hep birde kilo problemi var cok zorlaniyorum zayiflamakta
sıkma canını dr ile konuş önümüzdeki ayda olur inş. canım peki adet günlerin düzenli midir?

geçtiğimiz ay kimyqsal gebelik yaşadım bat ne zmn onu bile bilmiyorum ama diğerinde hissettiğim şeylerle synı şey hissediyorum göğüslerim taş gibi sızlıyo dokunamıyorum.burdaaaaa büyük harflerle bende anne olucam yazmak istiyorum rabbim nasip etsin

Bende gecen yıl bu ay hamile kalmıştım. Benim bebegim de 9 haftalıktı.
Insallah tekrar hamile kalırız ve kucagimiza almak nasip olur
Amin canim insallah. Kan pihtilasmasini nasil ogrendin? Ben de aratirilsin istemistim ama gerek duymadilar o yuzden arastirilmadi. 3ten fazla kayiplarda arastiriyolarmis

Amin canim insallah. Kan pihtilasmasini nasil ogrendin? Ben de aratirilsin istemistim ama gerek duymadilar o yuzden arastirilmadi. 3ten fazla kayiplarda arastiriyolarmis
Canim ben 2 defa düşük yaptım. Banada doktorum gerek yok dedi. Benimde icim rahat etmedi. Baska bir doktora gittim.
Trombofili paneli testi yaptirmami istedi.
İnfertilite bölumu olan bir hastaneye gidebilirsin. Gerekirse 3 defa dusuk yaptim de. Insallah birseyin yoktur ve tekrar yasamazsin.

Amin insallah canim.zaten 1 yil oldu tekrar hamile kalamadim. O kadar bekleyip ayni uzuntuyu tekrar yasarsam kahrolurum dusunmek bile istemiyorum bu durumu.

Amin insallah canim.zaten 1 yil oldu tekrar hamile kalamadim. O kadar bekleyip ayni uzuntuyu tekrar yasarsam kahrolurum dusunmek bile istemiyorum bu durumu.
Allah korusun canim. Ben durumumu anlatinca direk doktor araştiralim dedi.Benden ve esimdem kromozom testide istedi. Rahim filmide cektirdim.Esim sperm testide yaptirdi. Sonuclar biraz gec cikiyor. Sonuclar cikana kadar doktor korunmamizi istedi. Kan pihtilasmasi cikinca da coraspine başladim. Hamile kaldigimi ögrendigim anda igne vurulmaya baslayacagim insallah.

Doktorun kim canim? Istanbulda mi yasiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…