Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar cok tesekkur ederim ama hala tam kirmizi degil ya bi ara kirmizi oldu gibi hala pembe kasiklarimda cok agri var ustelik

Adete döndü ve inanilmaz fazla sekilde kanama basladi canim
Canim belki de Kimyasal gebelikdi?Testin pozitiv oldugu icin diyorum.Keske kan testi yaptirsaydin:KK43: Uzme kendini canim.Vardir her serde bir hayir.Bende dun test yapdim sonuc negativ :KK43:inshallah gelen ay hamile kaliriz hepimiz.Rabbim isteyen her kese qismet etsin o guzel duyguyu.Inshallah bana da ikinci kez nasib eder:)

Slm kizlar regl ikinci gunu bugun doktora gittim hormanlarima bakilsin diye ..kist felan cikmadi cok sukur doktor yumurta takibi yapalim dedi bu ay birde letrasan diye bi ilac verdi yumurta gelistirici ..bu ilaci kullanip sonuc alan varmi acaba

Canim belki de Kimyasal gebelikdi?Testin pozitiv oldugu icin diyorum.Keske kan testi yaptirsaydin:KK43: Uzme kendini canim.Vardir her serde bir hayir.Bende dun test yapdim sonuc negativ :KK43:inshallah gelen ay hamile kaliriz hepimiz.Rabbim isteyen her kese qismet etsin o guzel duyguyu.Inshallah bana da ikinci kez nasib eder:)
Hayirlisi boyleymis canim bakalim artik Allah kimsenin kucagini bos birakmasin

Kızlar ben de geçen hamilelik belirtileri vardı ama kandırmıştı
Dün laporoskopi oldum benim de iki tüp tıkalıydı çok minik sızıntı gibi geçiş varmış o da hamileliği çooook düşük bi ihtimal kılıyo
Malesef tüpler açılamadı çünkü benim rahim çıkışından tüplere doğru bi tıkanıklık vardı inçe bi yer değilmiş o ve açmayı zorlarsam çok tahribat olurdu dedi Banu Hmm.
iyiki olmuşum ameliyatı çünkü rahim ters üçgen ya üst tarafta bi çöküntü şeklinde yapı varmış o da "bebeğin tutunmasını engeller onu düzledim " dedi.rahim filminde belli olmamıştı bu durum..
Ayrıca ultrasonda görünmeyen polipler varmış yani histereskopi de yapmışlar
Bezmialem eğ. Araşt. Hast. Oldum doktorum Müşerref Banu Yılmaz
prolaktin ve tsh yüksekliğiyle başladık buralara geldik çok şükür netleşti artık durum ve gönül rahatlığıyla tüp bebeğe başlicaz işallah ..
gönül isterdi normal kalabileyim ama Allah beterinden korusun ve hepimizin yardımcısı olsun ..

Yavrum nerelerdesin sen.
Nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundadır umarim. @Kumsalpoyraz kayboldu ortadan.
1 ayda 5 kilo verme dışında hersey normal. Dehset istahsızım yemek yiyemez oldum. Kusmuyorum ama herseyden iğreniyorum yemek görsem kanal değişiyorum :bicak: kumsalın yazılarına bende rastlamıyorum artık ara ara formu takip ediyorum ben. İyisindir insallah ❤️:KK49:

1 ayda 5 kilo verme dışında hersey normal. Dehset istahsızım yemek yiyemez oldum. Kusmuyorum ama herseyden iğreniyorum yemek görsem kanal değişiyorum :bicak: kumsalın yazılarına bende rastlamıyorum artık ara ara formu takip ediyorum ben. İyisindir insallah ❤️:KK49:
Herkes kilo alır sen vermişsin canim dikkat et beslenmene.ilk aylar önemli biliyorsun. Bebegin kalp atışını duymuşsundur artik dimi.
Bende iyiyim bu ayı degerlendiremedik. Adet olmayı bekliyorum:işsiz:. Doktora gitme vakti geldi artik
Arada yaz habersiz birakma canim:KK39:

Herkes kilo alır sen vermişsin canim dikkat et beslenmene.ilk aylar önemli biliyorsun. Bebegin kalp atışını duymuşsundur artik dimi.
Bende iyiyim bu ayı degerlendiremedik. Adet olmayı bekliyorum:işsiz:. Doktora gitme vakti geldi artik
Arada yaz habersiz birakma canim:KK39:
Kuzum bebegin kalbini 3 hafta önce duymustum allaha bin sükür kuzum. Evet benim fazlam vardı gitmiş oldu:) sen bi doktora git bakalım zaman kaybetme ama eşinde gitsin. Spermleri hareketsiz olabilir. Kuzenimin karısı da hamile kalamıyordu meger kuzenimin spermi hareketsizmiş. Bunlar tedavi edilen seyler allahın izniyle ❤️ Beni habersiz bırakma

Kuzum bebegin kalbini 3 hafta önce duymustum allaha bin sükür kuzum. Evet benim fazlam vardı gitmiş oldu:) sen bi doktora git bakalım zaman kaybetme ama eşinde gitsin. Spermleri hareketsiz olabilir. Kuzenimin karısı da hamile kalamıyordu meger kuzenimin spermi hareketsizmiş. Bunlar tedavi edilen seyler allahın izniyle ❤️ Beni habersiz bırakma
Ohh çok şükür canim. Bebiş annesine iyilik yapmis zayiflatmis desene:KK39: Haziran da eşimle birlikte tüm testlerimizi yaptirdik. Oyle bir sorunu yok Allahtan. Bende kan pihtilasmasi cikti. Gecen sene ilk denememizde hamile kalmistim ama kaybettik. Biz eşimle kafaya çok taktik. Eşim benden beter. Bir cocuk yapamadik diye dertleniyor. Ondan olmuyor muhtemelen. Bakalim bir doktora gidelim. Artik nasil bir tedavi uygular bilmiyorum. Hayirlisi..

Ohh çok şükür canim. Bebiş annesine iyilik yapmis zayiflatmis desene:KK39: Haziran da eşimle birlikte tüm testlerimizi yaptirdik. Oyle bir sorunu yok Allahtan. Bende kan pihtilasmasi cikti. Gecen sene ilk denememizde hamile kalmistim ama kaybettik. Biz eşimle kafaya çok taktik. Eşim benden beter. Bir cocuk yapamadik diye dertleniyor. Ondan olmuyor muhtemelen. Bakalim bir doktora gidelim. Artik nasil bir tedavi uygular bilmiyorum. Hayirlisi..
Hayırlısı elbette. Ben sana diyim ovülasyon zamanı 3 sabah ilişkisi bence cok önemli, takdir elbette rabbimin. Pıhtı icin ilac kullanıyor musun? Onun ayrı bi tedavisi var belki görmüyorsan doktora bi sor aspirin mi birsey veriyorlarmış. Gebe kalsan da takibe aldır kendini mutlaka söyle. Olur Allahın izniyle merak etme ❤️

Hayırlısı elbette. Ben sana diyim ovülasyon zamanı 3 sabah ilişkisi bence cok önemli, takdir elbette rabbimin. Pıhtı icin ilac kullanıyor musun? Onun ayrı bi tedavisi var belki görmüyorsan doktora bi sor aspirin mi birsey veriyorlarmış. Gebe kalsan da takibe aldır kendini mutlaka söyle. Olur Allahın izniyle merak etme ❤️
Pıhtılaşma için tedaviye başladım canim. Coraspin kullaniyorum. Hamile kalirsam insallah igne tedavisine geçecegim. Iyi bir doktora denk geldim. Onun sayesinde sorunu bulduk. Sabah daha iyi evet. Önümüzdeki ay insallah :)

X