- 21 Mart 2017
- 990
- 578
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.981
Bende goruyorum :)Kızlar sizce bişey var mı adete 3 gün var
Verdim cnm yrin sonuc alcam haber veririmmKan verdin mi canım
İnşallah canumm yaaInshallah hamilesindir canim.
Ayy saol canimm kana gidicem birazdan inşallah vardırBende goruyorum :)
Umitlendirmek istemem ama bende gördüm cizgiyiiiiiAyy saol canimm kana gidicem birazdan inşallah vardır
Ciddi misin hadi hayırlısı canım atsana testi inş kanda da çıkar:)Umitlendirmek istemem ama bende gördüm cizgiyiiiii
Canm prodictor ile de yaptım oda pozitif kan verdim yarın çıkar dedilerUmitlendirmek istemem ama bende gördüm cizgiyiiiii
Ah canım yanlış anlamışsn keşke bende hamile olsaydım keşkeCiddi misin hadi hayırlısı canım atsana testi inş kanda da çıkar:)
O zaman vardır bitanem hadi hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et nolur bizde çift çizgiyi görelim olur mu ❤Canm prodictor ile de yaptım oda pozitif kan verdim yarın çıkar dediler
İnşallah canum. Benimm 15 aydır bekliyoruz Rabbim. Bu zamana nasip etmiş kan verdim hayırlısıyla pozitif olur inşallah haber veririmO zaman vardır bitanem hadi hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et nolur bizde çift çizgiyi görelim olur mu ❤
Bende 14 aydır bekliyorum kür falan mı yaptın yada ilaç kullandın mi ?İnşallah canum. Benimm 15 aydır bekliyoruz Rabbim. Bu zamana nasip etmiş kan verdim hayırlısıyla pozitif olur inşallah haber veririm
Ben baktım hamile kalamıyorum lahana kürü yapımda zayıflayım dedim. 10 gün onu yaptım sonra ovülasyon geldi 3 gün sabah ilişkisi derken hamile kaldım bebek hatırlarsan bide sen denesene askımBende 14 aydır bekliyorum kür falan mı yaptın yada ilaç kullandın mi ?
Femara kullandım kuzum inofolic combi ve glifor ve de agnucaston ile birlikteBende 14 aydır bekliyorum kür falan mı yaptın yada ilaç kullandın mi ?
Lahana kürü ne ise yarıyor ki askimBen baktım hamile kalamıyorum lahana kürü yapımda zayıflayım dedim. 10 gün onu yaptım sonra ovülasyon geldi 3 gün sabah ilişkisi derken hamile kaldım bebek hatırlarsan bide sen denesene askım
Hmm anladım cnm teşekkür ederim cvp içinFemara kullandım kuzum inofolic combi ve glifor ve de agnucaston ile birlikte
Canimm sonuç 11.23 var galiba 3 gün var daha inşallah yükselirHmm anladım cnm teşekkür ederim cvp için
ayyyy çok mutlu olduummm evet var hayırlı olsunCanimm sonuç 11.23 var galiba 3 gün var daha inşallah yükselir
Hayırlı olsun cnm benim darısı başımıza yükselir değerinCanimm sonuç 11.23 var galiba 3 gün var daha inşallah yükselir
Ayyy canm ben sen diye anladım yaa çizgiyi gördün diye sevindim bata az kaldı diye biliyordum senin :/ kusura bakma canım yanlışlık için inşallah en kısa zamanda senden güzel haberler alırızAh canım yanlış anlamışsn keşke bende hamile olsaydım keşkeben dün kocaman bi tek çizgi gördüm çok çabaladim her zamanki gibi ama yine olmadı malesef ben orda baska bi arkadaşımız test atmış hamile miyim diye sormuş ona cevap yazdım çizgiyi gördüm diye
Aminn canimm darısı sana ve tüm isteyenlerin başına insallahhHayırlı olsun cnm benim darısı başımıza yükselir değerin