- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #6.021
Haklısın canım inşallaaahhhO "ay bu bos bence degilsin canim ya sikma caninu bi dahaki ay insallahhhh" yazanlara ayrica ayarim. Allah islah etsin
bugun test yapacakmisin canim insallah tutmustur bu ay kiz aylardir buralardayiz bi tutturamadik haa demi kizKızlar bat bugün kasık ağrım var ve belim çok agriyor dua edin gelmesin kırmızılar
Az önce test yaptım negatif çıktıbugun test yapacakmisin canim insallah tutmustur bu ay kiz aylardir buralardayiz bi tutturamadik haa demi kiz
Mina_1414
Hadi yaaaaAz önce test yaptım negatif çıktı
İnşallah bebişten dolayı çıkıyordur canım. Doktora muayene oldun mu ikinci yumurta falan olmasın? Benim çünkü erken yumurta oluyordu bu ay ya geç çatladı yada ikinci yumurtam oldu eğer çatladıysa da bata 7-8 gün kala çatladı. Şimdi de olmam gereken bat tarihini geçtim bekliyorum gelen giden Yok8 gun kaldi kuzum
Testi atar mısın canımKizlar gunaydin benim catlatma ignemin 11. Gunu test yaptim ve silik cizgi cikti biliyosunuz gecen ayda silikti ama kanda negatif cikmisti bu arada bata 3 gun var sizde gecikme olmasini beklemelimiyim yoksa kan tahlili yaptirayimmi
Hadi yaaaa
Dikkatli bakinca belli okuyor canimTesti atar mısın canım
Evet gördüm cnm iğnenin etkisi olabilir hayal kırıklığına uğramamak için adetinin geçmesini bekle vardır inşallah rabbim tüm hevesle heyecanla bekleyenlerin umudunu boşa çıkarmasın inşallah benim bat bugün test yaptım negatif çıktı inşallah senin bebişin vardrDikkatli bakinca belli okuyor canim
Amin insallah canim benim bu ay o kadar kafama takmadim hatta unuttugum bile oldu yani insallah hepimiz guzel haberlerimizi veririz burda sende uzulme belki testte cikmamistir vardir bi kac gun daha sabretmeye calis eger hala olmazsan kan verirsin insallah bebegin seninledir canimEvet gördüm cnm iğnenin etkisi olabilir hayal kırıklığına uğramamak için adetinin geçmesini bekle vardır inşallah rabbim tüm hevesle heyecanla bekleyenlerin umudunu boşa çıkarmasın inşallah benim bat bugün test yaptım negatif çıktı inşallah senin bebişin vardr
Doktor oyle soyledi canim.Kan gorduyun gun 1ci gun oluyo.Bende once kahve rengi oldu.2gun sora kan geldi.Hayirlisi inshallah canim.Canım sende kanama olduğun günü birinci gün olarak mı kabul ettin ...canım bende pek istemiyorum ama korummuymptm da olursa olurr! Olmazsa olmaz modunda yim
İnşallah bebişten dolayı çıkıyordur canım. Doktora muayene oldun mu ikinci yumurta falan olmasın? Benim çünkü erken yumurta oluyordu bu ay ya geç çatladı yada ikinci yumurtam oldu eğer çatladıysa da bata 7-8 gün kala çatladı. Şimdi de olmam gereken bat tarihini geçtim bekliyorum gelen giden Yok
Benim bu ay hic bir belirtimde yok sadece arada kasigim agriyor ama hemen geciyor gecen ay yuz bin tane belirti bulmustum kendimeAyy benim de bata 4 gun var. goguslerim acimaya basladi ama... insallh biseyler vardir da ondan aciyodur.. :) genelde reglden oluyo a yine de umut ediyoruz.. bu ay hergun gun asiri iliski olmasina rağmen olmazsa. artik sogan suyuna baslicam
Umudumuz kaybetmeyin inşallah olurBenim bu ay hic bir belirtimde yok sadece arada kasigim agriyor ama hemen geciyor gecen ay yuz bin tane belirti bulmustum kendimehakkimizda hayirlisi olsun insallah
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bitanem❤Amin insallah canim benim bu ay o kadar kafama takmadim hatta unuttugum bile oldu yani insallah hepimiz guzel haberlerimizi veririz burda sende uzulme belki testte cikmamistir vardir bi kac gun daha sabretmeye calis eger hala olmazsan kan verirsin insallah bebegin seninledir canim
Kaç günün kaldı canım? inşallah isteyen herkez görür çift çizgiyiMerhaba kızlar bizde iki aydır korunmuyoruz ve bu ay çok umutluyum bat a az kaldı inşallah hepimiz çift çizgi görürüz