- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.128
- 37
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.941
Adetime 2 gün var bugün test yaptım negatif çıktı malesef bu Ayda olmadı sanırım ama pek uzulmedigimi fark ettim insan hep tek çizgiyi görünce alışıyor malesef
inşlh vardır akşam üzeri yapıcam arkadaşlar inşlh bu kez ıkı çizgi görürüm
Amin... bekarken bebek için çabalayıp anne olmak için uğraşanları hiç anlamazdım şimdi çok iyi anlıyorumen kötüsü de bu oluyo sanırım.. alışmak.. testte tek çizgiyi gördüğünde öylece tepkisiz kalmak... rabbim bu durumu yaşatmasın kimseye....
İnşallah tek temennim oo tek cızgıyı gormek berbat bı duyguinşlh hayırlı evlatlar nasıp eder allah hepimize tez zamanda çift çizgiyi goruruz
Cnm gebelik testi dene bence ...sonucta onun yanilma payi vardirBen adet günü ovulasyon yaptım silik yani negatif (
Evet bu kötü bir duygu rabbim kimseye yaşatmasınevet suanda benım yasadığım gıbı tek çizgi gormeme rağmen hala adet olmadım acaba testtemı cıkmadı dıye dusunmek
Cnm 13 gün bendede böyle çıkmıştı ama hamile degildim 15 günü bekle bide bol su içki ilacı atsın vücudunKizlarr asilama yaptirdim buqun 13.gun test yaptim silik cizqi cikti adetime 4 gun var daha acaba dogrumudur yoksa erken oldugu icin yanlis olma ihtimali varmidir
Adetim gecikti öyle yaptım canım yaaaa 24nde olacaktım olmadım 28 nde olurum sandım olmadım 29 nda test yaptım çift çizgi çıktı ertesi gün aciılde tahlil verdim 130.3 çıktı o zamanBelirtilerin neydi canım adete kaç gün kala yaptıb
Ewet iğneden dolayı çıkmıştı ama senin önceden çıkmamış pozitif şimdi çıkmış o zamn vardır bebis kanda baktir cnmAma 3 gun once yapmisdim cikmamisdi senin catlatma ignesinden dolayimi cikmisdi