Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar merhaba bugün bu testi yaptım 2.çizgi hafif belirdi fotoda göründüğü gibi..ama 1 saat sonra baktığımda kaybolmuştu çizgi anlamadım gitti

Eklentiler

• 2017-10-10 17.39.54.jpg
    2017-10-10 17.39.54.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar merhaba benim programa göre bugün yumurtlama günü.ki geçen ay kimyasal gebelik yaşadım kanamanın başladığı gün bat 1.Gün olarak saydım ve bugünü yumurtlama saydı program oysa benim pazar günü şeffaf uzayan bir akıntım oldu..ben korummuymptm ama takip de etmemeye başladım günümü öylesine birliktelik oldu pazar günü..korunmasız bugün inanılmaz derece uyku halim ve yorgunluk halsizlik halim var sizlere sorum aranızda böyle olan var mı bir de sürekli idrara çıkıyorum

Kızlar merhaba benim programa göre bugün yumurtlama günü.ki geçen ay kimyasal gebelik yaşadım kanamanın başladığı gün bat 1.Gün olarak saydım ve bugünü yumurtlama saydı program oysa benim pazar günü şeffaf uzayan bir akıntım oldu..ben korummuymptm ama takip de etmemeye başladım günümü öylesine birliktelik oldu pazar günü..korunmasız bugün inanılmaz derece uyku halim ve yorgunluk halsizlik halim var sizlere sorum aranızda böyle olan var mı bir de sürekli idrara çıkıyorum
Bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim:KK43:Bu aya hic umudum yok.Inshallah hamilesindir cnm.

Adetin 15. Gununden beri ovulasyon testi yapıyorum hep pozitif. Sabah gebelik testi yaptım negatif cikti adee 8 gun kaldi
IMG-20171009-WA0011.jpeg

İyi geceler arkadaşlar. Hamile olan güzel anneleri tebrik ediyorum.:nazar:
Ne zamandir yazmiyordum. Sebebi de bir kaç kişinin düşüncesizce yaptığı yorumlar. Lütfen yorum yazarken biraz empati yapın.

Ben bi kere uzuuun sitem dolu mesajalr yazmistim. Hamile kalmak icin ugrasip kaldiktan sonra ayyy kizlarrrr ben hicc birsey yapmadan kaliverdim diyen birilerine. Dedim acaba yanlis mi anlasildi :)
O kişilerde ayrı bir alem tabi.
Mesela biri test yapmiş fotosunu eklemiş. Biri ordan direk 'negatif' ya da 'hamile degilsin' diye yorum yaziyor. Kadin o testi ne hevesle yapıp eklemiş. Belki biri olumlu birşeyler yazar diye. Olumsuz bir şey yazacaksan bile daha usturuplu yazabilir. Ama nerdeee.

O kişilerde ayrı bir alem tabi.
Mesela biri test yapmiş fotosunu eklemiş. Biri ordan direk 'negatif' ya da 'hamile degilsin' diye yorum yaziyor. Kadin o testi ne hevesle yapıp eklemiş. Belki biri olumlu birşeyler yazar diye. Olumsuz bir şey yazacaksan bile daha usturuplu yazabilir. Ama nerdeee.

O "ay bu bos bence degilsin canim ya sikma caninu bi dahaki ay insallahhhh" yazanlara ayrica ayarim. Allah islah etsin

X