Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razi olsun canim benim ins vardir ya erken cikmasindan korktum biraz ama ole olupda ogrenen cok
ben 3. hafta öğrendim mesela ama zaman hiç geçmiyor canım ya erken öğrenmk pek iyi olmuyor o nedenle . olsun ama yinede uçuyorsun havalarda. rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin. hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahç.

ben 3. hafta öğrendim mesela ama zaman hiç geçmiyor canım ya erken öğrenmk pek iyi olmuyor o nedenle . olsun ama yinede uçuyorsun havalarda. rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin. hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahç.
Saol cnm. Evet zaman qecmiyor ama kurtajdan sonra 1 senedir bekliyorum bu cift cizqi gormeyi erken qec hic farketmez yeterki ollsunda

Cancagizlarim adet gununuz geldiyse cok net cikmasi lazim.Silik cikarsa bidaha deneyin ama adet gunu geldiginde boyle net oluyor benimki bu ve aninda gozuktu.

Eklentiler

• IMG_2909.JPG
    IMG_2909.JPG
    38,3 KB · Görüntüleme: 199
kizlar bisey sorucam bebek rahime ne zaman oturur ben adete 6 gun kala iliski yasadim ve damla seklimde lekelenmeler oldu bata son bi gun kaaldi ne gelen var ne giden dusuk olmustur diye korkuyorum iliskide gercegi 1 yada 2 damla geldi oyle dusuk olmaz heralde merak ettigim bebek rahime ne zaman uerlesir henuz adette olmadim yerlesme kanamasimiydi acaba

benimde bat 21 ekim kürtajdan sonra ilk adetimi gördüm bakalım bu ay bekliyorum allahın izniyle düşükten sonra gebe kalmak daha kolay derler ya gercekten bu laflar doğru çıkar da isteyen herkes hamilelik haberi alır

Gecen ay bende kimyasal hamilelik oldu.Cok uzuldum.Hamileliyim 7gun surdu.Bu ay hic umutlu diyilim ama yine de ya olursa diye dusunmuyo diyilim.Inshallah allah isteyen her kese nasib etsin inshallah.Benim 2ci olucak rabbim kismet ederse.1kizim var:)

X