- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.961
aa canım 3 gün önce yoksa ve şimdi varsa bence hamilesin. 2 gün sonra kanda baktırda emin olursun hem. ayyy gözün aydın cok sevındım canımAma 3 gun once yapmisdim cikmamisdi senin catlatma ignesinden dolayimi cikmisdi
Hamişmisin canım geç döllenme sanırm değerlerine göreAdetim gecikti öyle yaptım canım yaaaa 24nde olacaktım olmadım 28 nde olurum sandım olmadım 29 nda test yaptım çift çizgi çıktı ertesi gün aciılde tahlil verdim 130.3 çıktı o zaman
Allah razi olsun canim benim ins vardir ya erken cikmasindan korktum biraz ama ole olupda ogrenen cokaa canım 3 gün önce yoksa ve şimdi varsa bence hamilesin. 2 gün sonra kanda baktırda emin olursun hem. ayyy gözün aydın cok sevındım canım
ben 3. hafta öğrendim mesela ama zaman hiç geçmiyor canım ya erken öğrenmk pek iyi olmuyor o nedenle . olsun ama yinede uçuyorsun havalarda. rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin. hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahç.Allah razi olsun canim benim ins vardir ya erken cikmasindan korktum biraz ama ole olupda ogrenen cok
Saol cnm. Evet zaman qecmiyor ama kurtajdan sonra 1 senedir bekliyorum bu cift cizqi gormeyi erken qec hic farketmez yeterki ollsundaben 3. hafta öğrendim mesela ama zaman hiç geçmiyor canım ya erken öğrenmk pek iyi olmuyor o nedenle . olsun ama yinede uçuyorsun havalarda. rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin. hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahç.
Hamilesinnnnnn gözün aydınKizlarr asilama yaptirdim buqun 13.gun test yaptim silik cizqi cikti adetime 4 gun var daha acaba dogrumudur yoksa erken oldugu icin yanlis olma ihtimali varmidir
Ay cok saol cnm rabbim sanada nasip eylesinn tez zamandaaHamilesinnnnnn gözün aydın
Kan verdin mi canımAy cok saol cnm rabbim sanada nasip eylesinn tez zamandaa
Gördüm silik çizgi var sanırım cnmKızlar sizce bişey var mı adete 3 gün var
Ayy insallah canmm yaaGördüm silik çizgi var sanırım cnm
Kanda baktir bence cnmAyy insallah canmm yaa
Baktır cam kuzumKanda baktir bence cnm
Inshallah hamilesindir canim.Kızlar sizce bişey var mı adete 3 gün var