- 3 Ağustos 2017
- 637
- 385
- 35
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.921
Cnm saglikli sonuc almak icin cok erken de iste insan merakda etmiyor deil yaniBenimde 8 gun vardı dün yaptım negatif cikti
Canim kanda baktirdim 1.20 cikti iki ayrı test yapmıştım cumartesi pazar farklı markalarla ikisunde de vardi ama kanda yoksa yoktur yaniBende gordum ikinci çizgi yii
Malesef kanda negatif ciktiGördüm gordummmm
Kanda negatif cikti canim: (Eveeet ben görüyorum çizgiyi canım :)
kaç gün vardı adete canımKanda negatif cikti canim: (
Ben 18 gun gecti 9gun geçtiğinde baktırmıştım yoktu 1 hafta sonra tekrar gittim hiçbirşeye bakmadan söktürücü verdi bende son bir kez test yapıp oyle iceyim dedim çift çizgi cikti neyse artik yok anlaşıldı :)kaç gün vardı adete canım
evet canım adetini ol ondan sonraki aya inşallah hamile kalırsın, stres olmamaya bak. En onemlisi üzme kendiniBen 18 gun gecti 9gun geçtiğinde baktırmıştım yoktu 1 hafta sonra tekrar gittim hiçbirşeye bakmadan söktürücü verdi bende son bir kez test yapıp oyle iceyim dedim çift çizgi cikti neyse artik yok anlaşıldı :)
Çok saol canim 1 sene oldu alıştım artik negatiflere hayirlisi diyorum ALLAH kimsenin kucağını boş birakmasin :)evet canım adetini ol ondan sonraki aya inşallah hamile kalırsın, stres olmamaya bak. En onemlisi üzme kendini
Erken yapmışsın cnm9 kaldi cnm
Bu sabah ilk idrarla yaptım 6 gün var malesef negatif olsaydı silik cikardiCnm saglikli sonuc almak icin cok erken de iste insan merakda etmiyor deil yani
Cnmm yinede erken bence son gunde bile cikmayip regl gunu gecince cikan cok var ...sabret birazBu sabah ilk idrarla yaptım 6 gün var malesef negatif olsaydı silik cikardi
Ben adet günü ovulasyon yaptım silik yani negatif (Cnmm yinede erken bence son gunde bile cikmayip regl gunu gecince cikan cok var ...sabret biraz
Canim kanda baktirdim 1.20 cikti iki ayrı test yapmıştım cumartesi pazar farklı markalarla ikisunde de vardi ama kanda yoksa yoktur yani
Olabilir bi test yap istersenselam arkadaşlar gecen ayın 6 sında adet oldum ve dun çok hafıf bir leke oldu adet oluyorum dedım ama dun o saatten berı ne baska leke nede adetım başladınormalde leke gelınce 3 yada 4 saate kadar olurdu yanı leke kesılmezdı acaba yerleşme kanamasımı test olmaya korkuyorum tek çızgı cıkıcak dıye
Aynen canim hayirlisi vardir bir vakti zamanı :)Evet kanda yoksa yoktur :/ hayırlısı olsun diyelim üzme kendini elbet olacak Birgün
Bence var gibi istersen test yap emin ol.selam arkadaşlar gecen ayın 6 sında adet oldum ve dun çok hafıf bir leke oldu adet oluyorum dedım ama dun o saatten berı ne baska leke nede adetım başladınormalde leke gelınce 3 yada 4 saate kadar olurdu yanı leke kesılmezdı acaba yerleşme kanamasımı test olmaya korkuyorum tek çızgı cıkıcak dıye