Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime 2 gün var bugün test yaptım negatif çıktı malesef bu Ayda olmadı sanırım ama pek uzulmedigimi fark ettim insan hep tek çizgiyi görünce alışıyor malesef :KK42:

en kötüsü de bu oluyo sanırım.. alışmak.. testte tek çizgiyi gördüğünde öylece tepkisiz kalmak... rabbim bu durumu yaşatmasın kimseye....

en kötüsü de bu oluyo sanırım.. alışmak.. testte tek çizgiyi gördüğünde öylece tepkisiz kalmak... rabbim bu durumu yaşatmasın kimseye....
Amin... bekarken bebek için çabalayıp anne olmak için uğraşanları hiç anlamazdım şimdi çok iyi anlıyorum

test yaptım tek çizgi cıktı adet olmadım hala sadece dun ve bu gun az kahve rengi leke oldu olssa bebek cıkardı testte gecen ayın 6da en son adetım olmustu üzüldüm

Kızlar en kötüsü de, testte bal gibi tek çizgi çıktığı halde belki vardir diye evirip çevirip ışığa tutmak içini açmak test çizgisini gebelik çizgisi sanmak o zaman anlıyorum ki gerçekten çok aciziz:KK43:

Bata son 4 gün kaldı erken genelik testi mi yapsam diyorum ama tek çizgiyi görmektense adet gecikmesini bekleyeyim diyorum :110:

Kizlarr asilama yaptirdim buqun 13.gun test yaptim silik cizqi cikti adetime 4 gun var daha acaba dogrumudur yoksa erken oldugu icin yanlis olma ihtimali varmidir

Eklentiler

• 15075708205121855062145.jpg
    15075708205121855062145.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 59
  • Beğen
Reactions: D-E
Kizlarr asilama yaptirdim buqun 13.gun test yaptim silik cizqi cikti adetime 4 gun var daha acaba dogrumudur yoksa erken oldugu icin yanlis olma ihtimali varmidir
Cnm 13 gün bendede böyle çıkmıştı ama hamile degildim 15 günü bekle bide bol su içki ilacı atsın vücudun

X