Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ciddi misin hadi hayırlısı canım atsana testi inş kanda da çıkar:)
Ah canım yanlış anlamışsn keşke bende hamile olsaydım keşke :KK43: ben dün kocaman bi tek çizgi gördüm çok çabaladim her zamanki gibi ama yine olmadı malesef :KK42: ben orda baska bi arkadaşımız test atmış hamile miyim diye sormuş ona cevap yazdım çizgiyi gördüm diye :KK42:

O zaman vardır bitanem hadi hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et nolur bizde çift çizgiyi görelim olur mu ❤
İnşallah canum. Benimm 15 aydır bekliyoruz Rabbim. Bu zamana nasip etmiş kan verdim hayırlısıyla pozitif olur inşallah haber veririm

Ah canım yanlış anlamışsn keşke bende hamile olsaydım keşke :KK43: ben dün kocaman bi tek çizgi gördüm çok çabaladim her zamanki gibi ama yine olmadı malesef :KK42: ben orda baska bi arkadaşımız test atmış hamile miyim diye sormuş ona cevap yazdım çizgiyi gördüm diye :KK42:
Ayyy canm ben sen diye anladım yaa çizgiyi gördün diye sevindim bata az kaldı diye biliyordum senin :/ kusura bakma canım yanlışlık için inşallah en kısa zamanda senden güzel haberler alırız :KK200:

X