Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kaç gün vardı adete canım
Ben 18 gun gecti 9gun geçtiğinde baktırmıştım yoktu 1 hafta sonra tekrar gittim hiçbirşeye bakmadan söktürücü verdi bende son bir kez test yapıp oyle iceyim dedim çift çizgi cikti neyse artik yok anlaşıldı :)

Ben 18 gun gecti 9gun geçtiğinde baktırmıştım yoktu 1 hafta sonra tekrar gittim hiçbirşeye bakmadan söktürücü verdi bende son bir kez test yapıp oyle iceyim dedim çift çizgi cikti neyse artik yok anlaşıldı :)
evet canım adetini ol ondan sonraki aya inşallah hamile kalırsın, stres olmamaya bak. En onemlisi üzme kendini

ben adet günümde yaptığımda tertemiz bi tek çizgi vardı ama iki gün sonra çikolatalı pastadan tiksinince hemen tekrarladım testi ve ikinci çizgiyi gördüm.. diyeceğim o ki bu kadar erken umutsuzluğa düşmeyin inşallah hamilesinizdir :dua:

selam arkadaşlar gecen ayın 6 sında adet oldum ve dun çok hafıf bir leke oldu adet oluyorum dedım ama dun o saatten berı ne baska leke nede adetım başladınormalde leke gelınce 3 yada 4 saate kadar olurdu yanı leke kesılmezdı acaba yerleşme kanamasımı test olmaya korkuyorum tek çızgı cıkıcak dıye

Adetime 2 gün var bugün test yaptım negatif çıktı malesef bu Ayda olmadı sanırım ama pek uzulmedigimi fark ettim insan hep tek çizgiyi görünce alışıyor malesef :KK42:

selam arkadaşlar gecen ayın 6 sında adet oldum ve dun çok hafıf bir leke oldu adet oluyorum dedım ama dun o saatten berı ne baska leke nede adetım başladınormalde leke gelınce 3 yada 4 saate kadar olurdu yanı leke kesılmezdı acaba yerleşme kanamasımı test olmaya korkuyorum tek çızgı cıkıcak dıye
Olabilir bi test yap istersen

Bence var gibi istersen test yap emin ol.

X