Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ne canım. Ben de yumurtlamadan 11gün sonra oluyorum regl. Normalmi acaba

maşallah canim bakalım benimki ne durumda doktora gittin mi ne zaman gitmeyi dusunuyorsun

Sabah gidecem cunku lekelenmelerim devam ediyor.Kan tahlillerinden sonra detayli gorusmemistim.Ilac verir belki diye bi gideyim dedim.Sonradan keske demeyelim

Sabah gidecem cunku lekelenmelerim devam ediyor.Kan tahlillerinden sonra detayli gorusmemistim.Ilac verir belki diye bi gideyim dedim.Sonradan keske demeyelim

Haklısın git mutlaka ben iş yüzünden bu hafta falan gidemem ondan kan takibi yapcam lekelenmem falan yok hem biraz büyümüş olur diyorum doktordan sonra yaz mutlaka buraya

Kızlar adete 4 gun kala korunmasiz iliski yasadim. Bugun adet gunum ama olamadım. Hamilelik ihtimali yok degil mi. Cunku yumurtlamam taa 5 eylul de idi

kizlarrrrr adetime 2 gun var ancak asagi taraflarda hareketlenmr hissediyorum sanirim bu ay da olmucak ama tovbeliyim test yapmicam adetim gecikene kadar bir de dun gogsum cok agridi koltuk altima dogru ve gogus uclarimda minik minik beyazliklar var bilemedim neden ??

Haklısın git mutlaka ben iş yüzünden bu hafta falan gidemem ondan kan takibi yapcam lekelenmem falan yok hem biraz büyümüş olur diyorum doktordan sonra yaz mutlaka buraya

Yazarim ogleden sonra :) evet buyumus olur gorursuun :) Ah minisler,ne guzel mucizeler

Benimde enfeksiyon sebepli lekelenmem var canım progestan verdi doktor sana da onu verir sanırım riske atma git doktora

Gidiyorum :)
Benim bide ufaklik var da oyle gideyim deyince hemen olmuyor :)

Kızlar adete 4 gun kala korunmasiz iliski yasadim. Bugun adet gunum ama olamadım. Hamilelik ihtimali yok degil mi. Cunku yumurtlamam taa 5 eylul de idi

Bilemedim valla ne yapacakalri belli olmaz bu bebelerin

Belirtiler gebelde benzer oluyor ama sen sabirla bekle madem :) insallah guzel haberleirni aliriz

Birde benim 3 gundur gobek deliğinden karnima yayilan agrim vardi ozellikle sabahlari. Usuttum mu fitik mi oldum bilemedim

Askım yok daha kese gördük dün betam 2700 dü enfeksiyonum var felaket. Bebegi 2 hafta sonra görcez nasipse. 5+2 daha. Sen nasılsın bakım?
Geçmiş olsun canım ya bol bol su iç önlemek için . Ben nasıl olayım ara ara miğde bulantılarıyla uğraşıyorum Allah tan çok ağır geçmiyo bnmki . Bazı arkadaşlarımın çok fenaydı

Geçmiş olsun canım ya bol bol su iç önlemek için . Ben nasıl olayım ara ara miğde bulantılarıyla uğraşıyorum Allah tan çok ağır geçmiyo bnmki . Bazı arkadaşlarımın çok fenaydı
Benim henüz bulantı baslamadı ama iştahım 10 gündür hic yok. Ben hic su icmezdim simdi günde 2 litre iciyorum. Enfeksiyon icin ilac verdi tek dozluk oda ishal yaptı wc den cıkamıyorum kız :)))

Benim henüz bulantı baslamadı ama iştahım 10 gündür hic yok. Ben hic su icmezdim simdi günde 2 litre iciyorum. Enfeksiyon icin ilac verdi tek dozluk oda ishal yaptı wc den cıkamıyorum kız :)))
İlk zmnkar bnde çok su içiyodum iyi besleniyodum ama dediğin gbi iştah gidiyor valla bi de ben çok yemk seçiyorum aç kalcam nerdeyse :)

Yok canım bu ay yapmadım daha geçen ay çok yapmıştım çünkü geçen aydan kendime söz verdim bu ay yapmıcam diye ama işte

Şöyle düşün tatlim. Test ne kaybettirir? 3-5 tl . Eksi gormek beni yıkıyor diyeceksin biliyorum ama boyle merakla beklemek daha mi iyi . Sana mevlananin bir sozunu yazayim KAPI ACILIR SEN YETER KI CALMAYI BIL. NE ZAMAN? BILMEM. SEN YETER KI O KAPIDA DURMAYI BIL. Bak benim taktigi yazayim sana. Farzet ki bebegin bir vasita ile karnina gelecek. Ben bazen dalgasina diyorum eşime bizim cocuk biletini aldi mi acaba diye. Korunmayi bu ay biraktik ama onumuzdeki ay negatuf ciksa tuh derim cocuk bu ay da alamadi biletini demek ki onun icin birşeyler daha yapmak lazim. Mesela daha dogal beslenmek daha cok bebekle alakali bilgi edinmek. Sunnet olan tedavilere yonelmek. Hacamat ve suluk tedavisi gibi.
Böyle seyler düşünün. Bende bunalip böyle ferahliyorum şükür

Sağoll canım çok teşekkür ederim ilaç gibi geldin.. Allah ikimize de biran önce sağlıklı bebekler versin inşallah

Sağoll canım çok teşekkür ederim ilaç gibi geldin.. Allah ikimize de biran önce sağlıklı bebekler versin inşallah

Insallah kuzum insallah. Benim adet gunumdu bugun ama olmadim. Korunmayi adete 4 gun kala birakmistim. O biraz geciktirdi galiba. Kac aydir vucut sperme alisik degil korunuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…