- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.227
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.441
AminKizlarr meraba bnde yeni katildim sizin qibi bende bebeye hasrett yasiyorum gecen sene kurtaj oldum 1 sene gecdi artk cok yoruldum bu ay femara kullaniyorum insss bu ayy olur allh hepimize nasip etsinn
canim benim değerim 400.9 kusur cikti senin nasil gecti
içini ferah tut dua et canım hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşBenim biraz durum karisik ya doktor zamanla belli olacak durum dedi cunartesi tekrar cagirdi takip edecekmis :)
Cok belirsiz yani.Deger iyi cikti ama iste bi gariplik var
Kızlar merhaba bat bugün bekliyorum, 3 gün önce akşam bebetime test yaptım tek çizgi çıktı, ama kola, türk kahvesi falan içmiştim onun üzerine olan idrar ile yaptım, acaba gerçekten negatif midir, bugün adet olmama gerekiyor, çok korkuyorum
Alttaki resimde var gibi canim birsey gordum bende insallah bebisin seninledir :)Eki Görüntüle 2047750 Eki Görüntüle 2047751
kizlar bugun bat gunum cizgi varmi sizce ikiside ayni test
insallah canim tesekkur ederim guzel dilegin icinAlttaki resimde var gibi canim birsey gordum bende insallah bebisin seninledir :)
Canımmm ne kadar içten dilemişsin sana teşekkür ederim senin söylediğin söz çok hoşuma gitmişti ve azönce test yaptım ve iki çizgiyi gördümmm doğru mudur bu????Insallah kuzum insallah. Benim adet gunumdu bugun ama olmadim. Korunmayi adete 4 gun kala birakmistim. O biraz geciktirdi galiba. Kac aydir vucut sperme alisik degil korunuyoruz
çizgi çok net görünüyor canım,kan verirsen daha garanti olur :)Kızlar yanılma payı var mı bata 1 gün vardı
Alttaki resimde var gibi canim birsey gordum bende insallah bebisin seninledir :)
Silik var gibiiEki Görüntüle 2047750 Eki Görüntüle 2047751
kizlar bugun bat gunum cizgi varmi sizce ikiside ayni test
Canımmm ne kadar içten dilemişsin sana teşekkür ederim senin söylediğin söz çok hoşuma gitmişti ve azönce test yaptım ve iki çizgiyi gördümmm doğru mudur bu????
Kızlar yanılma payı var mı bata 1 gün vardı
miratech canım ucuzlardan yaniii.Tebrikler bence hamilesin markası nedir testin
miratech canım ucuzlardan yaniii.
Sağol canımmm aynı adet ağrılarım gibiydi hatta bugün yarın olurum diyordum ama içimden bir ses daha doğrusu burdan bir arkadaşın dediğini düşündüm ve aldım yaptım. He bir tek benim göğüslerim acımazdı ama bu ay çok acıdı okadar. İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versinSaglıkla gelsin bebişin inşallah burda hamilelik haberi aldıgımda kendim hamile kalmış kadar seviniyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah belirtilerin varmıydı canım