Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim benim değerim 400.9 kusur cikti senin nasil gecti

Benim biraz durum karisik ya doktor zamanla belli olacak durum dedi cunartesi tekrar cagirdi takip edecekmis :)
Cok belirsiz yani.Deger iyi cikti ama iste bi gariplik var

Kızlar merhaba bat bugün bekliyorum, 3 gün önce akşam bebetime test yaptım tek çizgi çıktı, ama kola, türk kahvesi falan içmiştim onun üzerine olan idrar ile yaptım, acaba gerçekten negatif midir, bugün adet olmama gerekiyor, çok korkuyorum

Hic korkma ne yap biliyor musun keyif alacagin bisy yap izle,oku ya da sevdigin biyere,birine git :) beklemek ilk haftalarin daimi sikintisi.Nasil guzel gecirebiliyorsan gecir vucudunu mutlulukla besle :)

Insallah kuzum insallah. Benim adet gunumdu bugun ama olmadim. Korunmayi adete 4 gun kala birakmistim. O biraz geciktirdi galiba. Kac aydir vucut sperme alisik degil korunuyoruz
Canımmm ne kadar içten dilemişsin sana teşekkür ederim senin söylediğin söz çok hoşuma gitmişti ve azönce test yaptım ve iki çizgiyi gördümmm doğru mudur bu????

Canımmm ne kadar içten dilemişsin sana teşekkür ederim senin söylediğin söz çok hoşuma gitmişti ve azönce test yaptım ve iki çizgiyi gördümmm doğru mudur bu????

:) cok sevindim kuzumm. Gercekten icten istedim. Hadi hemen kan vermenin yollarini ara. Ozel mi olur artik ne olursa :)

Saglıkla gelsin bebişin inşallah burda hamilelik haberi aldıgımda kendim hamile kalmış kadar seviniyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah belirtilerin varmıydı canım
Sağol canımmm aynı adet ağrılarım gibiydi hatta bugün yarın olurum diyordum ama içimden bir ses daha doğrusu burdan bir arkadaşın dediğini düşündüm ve aldım yaptım. He bir tek benim göğüslerim acımazdı ama bu ay çok acıdı okadar. İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…