Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba benimde sizin gibi 27-28 mayıs gösteriyor cumartesi öğrendim bende 29.03 çıktı değerim yarın yeniliycem testimi maşallah sizinki de çok güzel değeriniz

Son adet tarihin neydi?
Benim durumum biraz karisik ne kadarliktir tahmin etmeye calisiyorum :) dun 321.69du kan testim

merhaba benimde sizin gibi 27-28 mayıs gösteriyor cumartesi öğrendim bende 29.03 çıktı değerim yarın yeniliycem testimi maşallah sizinki de çok güzel değeriniz
Çok şükür canim. Yenile bakalım inşallah güzelce artmıştır. Yavrularmızı saglıkla kucagimiza alırız inşallah

maasallah allah kucaginiza almayida nasip etsin insallah peki idrar testiylemi ogrendiniz ?

20 agustos canim ben 3 haftalikken ogrendim gibi adetime 5 gün vardı kan tahlili yaptirdigimda

Benim sat o zaman degil ama degisecek tarih bakalim olcumlere gore cikar bebis buyudukce.
Ustune gorme yasadim o yuzden belli degil.Yani Agustos 5 ve Eylul 6 iki sat'ım var.

Benim sat o zaman degil ama degisecek tarih bakalim olcumlere gore cikar bebis buyudukce.
Ustune gorme yasadim o yuzden belli degil.Yani Agustos 5 ve Eylul 6 iki sat'ım var.
o zaman senin kuzun büyük tatlım bende ilacla hamilelik yasağım için geçen ay 8. gün hasta olmuştum o yüzden yarını bekledik yarın kan tahlili yaptircam

Sagol canım bilgilendirme için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…