- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 30
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.381
Meraba :) bende ekim ayına kaldım inşallah güzel haber alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba benimde sizin gibi 27-28 mayıs gösteriyor cumartesi öğrendim bende 29.03 çıktı değerim yarın yeniliycem testimi maşallah sizinki de çok güzel değerinizBenim kızm da ikizler. 2.de aynı oldu sanirm
her hangi bir belirtiniz oldu mu?merhaba benimde sizin gibi 27-28 mayıs gösteriyor cumartesi öğrendim bende 29.03 çıktı değerim yarın yeniliycem testimi maşallah sizinki de çok güzel değeriniz
merhaba benimde sizin gibi 27-28 mayıs gösteriyor cumartesi öğrendim bende 29.03 çıktı değerim yarın yeniliycem testimi maşallah sizinki de çok güzel değeriniz
Çok şükür canim. Yenile bakalım inşallah güzelce artmıştır. Yavrularmızı saglıkla kucagimiza alırız inşallahmerhaba benimde sizin gibi 27-28 mayıs gösteriyor cumartesi öğrendim bende 29.03 çıktı değerim yarın yeniliycem testimi maşallah sizinki de çok güzel değeriniz
maasallah allah kucaginiza almayida nasip etsin insallah peki idrar testiylemi ogrendiniz ?merhaba benimde sizin gibi 27-28 mayıs gösteriyor cumartesi öğrendim bende 29.03 çıktı değerim yarın yeniliycem testimi maşallah sizinki de çok güzel değeriniz
evet basta idrar testi sonra kanda 29.03 ciktimaasallah allah kucaginiza almayida nasip etsin insallah peki idrar testiylemi ogrendiniz ?
belirtin varmi peki canimevet basta idrar testi sonra kanda 29.03 cikti
halsizlik ve kasiklarimda batmalar göğüslerim sış ağrıyor sagol bu arada allah sana da nasip etsin insbelirtin varmi peki canim
20 agustos canim ben 3 haftalikken ogrendim gibi adetime 5 gün vardı kan tahlili yaptirdigimdaSon adet tarihin neydi?
Benim durumum biraz karisik ne kadarliktir tahmin etmeye calisiyorum :) dun 321.69du kan testim
benim goguslerim de oyle bata 1 gun kaldi sanirim bu ayda olmadihalsizlik ve kasiklarimda batmalar göğüslerim sış ağrıyor sagol bu arada allah sana da nasip etsin ins
üzülme canim bende kafamı diyet o bu derken biraz olsun uzaklaştırdım bubay hiç ümidim yoktubenim goguslerim de oyle bata 1 gun kaldi sanirim bu ayda olmadi
rabbim hayirli evlat olmasini nasip etsin canim tekrar gozun aydin ♡üzülme canim bende kafamı diyet o bu derken biraz olsun uzaklaştırdım bubay hiç ümidim yoktu
amin canim rabbim hepimize nasip etsin insrabbim hayirli evlat olmasini nasip etsin canim tekrar gozun aydin ♡
20 agustos canim ben 3 haftalikken ogrendim gibi adetime 5 gün vardı kan tahlili yaptirdigimda
o zaman senin kuzun büyük tatlım bende ilacla hamilelik yasağım için geçen ay 8. gün hasta olmuştum o yüzden yarını bekledik yarın kan tahlili yaptircamBenim sat o zaman degil ama degisecek tarih bakalim olcumlere gore cikar bebis buyudukce.
Ustune gorme yasadim o yuzden belli degil.Yani Agustos 5 ve Eylul 6 iki sat'ım var.
ilacım bittikten 8 gün sonra anlatamamisim plojovic
Sagol canım bilgilendirme içinOvi testini adet olduktan sonra bitince yapmaya basliyosun pozitif olunca birliktelikler basliyor 1 gun arayla gebelik testinude adete 2 gun varken yada adet gunu yapman daha uygun olur cunki her kadin farkli kiminde 8 gun varken cikiyo kiminde adetten 2 3 gun sonra cikiyo icerideki kapsamli calismayi goremiyiruz ki ne yazikki testlerde bi yere kadar yine rabbimin dedigi oluyo cnm istersen ovilasyon testi ile hamilelik ya arastir netten
maşallah canim bakalım benimki ne durumda doktora gittin mi ne zaman gitmeyi dusunuyorsun321.69 dün olan kan degerim.Bakalim :) az cok ayni gibi galiba