Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herkeze iyi akşamlar ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum adetimin 7.gününden itibaren yapmaya başladım 9.günü kadar koyu oldu ama hiç "c"gibi koyu olmadı testin kullanım klavuzunda "t" c den silik olursa negatif yazıyor neyse köyü idi ama c gibi değildi biz her ihtimale karşı o günü değerlendirdik ama şimdi 10.günü test yaptım 9.günden daha silik çıktı bgün yaptım 11 gün dünden hafif koyu çıktı ben şimdi anlamadım bana yardımcı olun yumutladim mi ben yoksa daha teste devam edeyim mi 30 günde adet görüyorum inşallah kacirmamisimdir yaaa ooff:dua::dua:

20170921_105215.jpg

Onur_hira_ela Onur_hira_ela canim senin hic bir ovilasyon testin ilk 5 dakikada koyulasmadi saatler sonra koyulasanlari baz alma sakin sen test yapmaya devam yeniden koyulascak o artik testi gunde 2 kere ye cikar olcak bu is sabirla yap yarin daha koyulascak

Yazarim ogleden sonra :) evet buyumus olur gorursuun :) Ah minisler,ne guzel mucizeler

Gidiyorum :)
Benim bide ufaklik var da oyle gideyim deyince hemen olmuyor :)

Bilemedim valla ne yapacakalri belli olmaz bu bebelerin

Belirtiler gebelde benzer oluyor ama sen sabirla bekle madem :) insallah guzel haberleirni aliriz

canim benim değerim 400.9 kusur cikti senin nasil gecti

X