- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.421
Hadi bkalım seni de bekliyoruz aramıza artık@Sedossedos92 C Chivas Regal kızlar iyi bakın yigenlerime
Benim bata son 7 gun. Bugun ucak yolculugu yaptim. Insallah kotu etkilemez.Kasik ve bel agrim cok.Hayirlisi bakalim.
Bende araniza katilmak istiyorum ama benimki pek nazlı çıktı valla . gel artik diyorum bakalim söz dinleyecek miHadi bkalım seni de bekliyoruz aramıza artık
Herkeze iyi akşamlar ben geldiiimmm
Teşekkürler bitanemmHosgeldin Canim iyi aksamlar
Hos geldin yaptinmi bu aksamda ovi testiHerkeze iyi akşamlar ben geldiiimmm
Tamm peki inşallah dediğin gibi olurOnur_hira_ela canim senin hic bir ovilasyon testin ilk 5 dakikada koyulasmadi saatler sonra koyulasanlari baz alma sakin sen test yapmaya devam yeniden koyulascak o artik testi gunde 2 kere ye cikar olcak bu is sabirla yap yarin daha koyulascak
Yok yapmadimHos geldin yaptinmi bu aksamda ovi testi
Yazarim ogleden sonra :) evet buyumus olur gorursuun :) Ah minisler,ne guzel mucizeler
Gidiyorum :)
Benim bide ufaklik var da oyle gideyim deyince hemen olmuyor :)
Bilemedim valla ne yapacakalri belli olmaz bu bebelerin
Belirtiler gebelde benzer oluyor ama sen sabirla bekle madem :) insallah guzel haberleirni aliriz
Cnm teste gore 9 gün yumurtlamissin
Test bozuk olabilir tekrar yap testkızlar merhaba gebelik testinde ilk yaptıgımda cift cizgiydi 5 dk sonra kayboldu bide saati varmı bu testin
sabah uyanınca yapmalısınız yapmıs bir kac kişi sizcede öyle bir vakti varmıTest bozuk olabilir tekrar yap test
Evet Sabah ilk idrarla yapılması gerekiyorsabah uyanınca yapmalısınız yapmıs bir kac kişi sizcede öyle bir vakti varmı
tesekkür ederim artık sabahı beklicem:)Evet Sabah ilk idrarla yapılması gerekiyor