- 13 Aralık 2014
- 702
- 534
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.101
Hayalet çizgi varsa gebelik vardir bence ben gecen ay 10 test yaptım ir tanesinde bile hayalet çizgi goremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım testlerin markasından kaynaklıHayalet çizgi varsa gebelik vardir bence ben gecen ay 10 test yaptım ir tanesinde bile hayalet çizgi goremedim
Sanırım testlerin markasından kaynaklı
Bende freely marka aldım 40lı pakette kaç gündür hep silik çıkarıyo hiç koyulaşma olmadıKimyasal değilse bence bebek vardır inşallah gebesindir test markaları hiç biliyorum rastgele almıştım ben geçtiğimiz ay test sanırım al-bi markaydı
Bende freely marka aldım 40lı pakette kaç gündür hep silik çıkarıyo hiç koyulaşma olmadı
Yarın bat günüm gerçekten var mı yok mu artık kesin öğrenicem sıkıldım test yapmaktan ve umutlanmaktanHiç başıma gelmedi hayalet çizgi gördüğümde hamile olduğunu öğrenmiştim test sorunlu desem hep ikinci cizgiyi veriyor ilginç
Yarın bat günüm gerçekten var mı yok mu artık kesin öğrenicem sıkıldım test yapmaktan ve umutlanmaktan[/QUOTE
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah gebesindir
2 hamiş haberi daha geldi canım ama buraya değil başka topikten yazdılar banaKizlar napiyorsunuz kimsede ses seda yok...yokmu bebis haberleri.ben hala regl bekliyorum
Supermis burda ses seda yok herkes regl oldu galiba .. bende olsaydim.bi hafta felan ugramazdim.buralara2 hamiş haberi daha geldi canım ama buraya değil başka topikten yazdılar bana
Aynen nedense herkes sessizliğe büründüSupermis burda ses seda yok herkes regl oldu galiba .. bende olsaydim.bi hafta felan ugramazdim.buralara
Inslahh rabbim herkese nasip eder evlat sevgisini ..Geçen ay çok güzel haberler aldik hep. Insallah ay sonuna dogru yine bebek haberleri aliriz. Benim bata daha 11 gun var.
Amin inşallah canim.Inslahh rabbim herkese nasip eder evlat sevgisini ..
Canım ben hamile değilim ama düşük yaptığım gebeliğim de 1 gün var 1 yok ilişkiye girmiştim ilişki de kalcamin altına yastık koymuştum yarım saat ayaklarım hava idi öyle yapıyodum ve 1 gün sonra yani ilişkiden sonraki gün banyo yapiyodum bide ilişkiden hemen sonra kesinlikle lavaboya gitmedim ve en önemlisi vajinayı ilişkiden hemen sonra silmedim hamile kaldım şimdi bu yine aynısını yapıyorum gebelik düşündgüm içimKizlaaar nasilsiniz, benim adetimin bugun 3 gunu, bitmesini bekliyorum, insallah ekimde bebek gelir. Hamile kalanlara bir sorum olacak, iliskiden sonra ne kadar ayaga kalkmiyorsunuz ve ne zaman yilaniyorsunuz? Birde hergun mi iliskiye giriyorsunuz yoksa gun asirimi?
Tebrik ederim. Kucagina da almak nasip olsun insallah. Darisi tum isteyenlere..Kızlar hamileyim o kadar yazdım buraya söylemek istedimm
Kan verdin mi canım hamiş lik emojisini koydum bile sanaaaKızlar hamileyim o kadar yazdım buraya söylemek istedimm
Ayy cnm gozun aydin ..sagsaglim al bebisini kucagina insallh ne zamn ogrendin ..reglin gecmismiydiKızlar hamileyim o kadar yazdım buraya söylemek istedimm