Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayalet çizgi varsa gebelik vardir bence ben gecen ay 10 test yaptım ir tanesinde bile hayalet çizgi goremedim:cool:

Kizlaaar nasilsiniz, benim adetimin bugun 3 gunu, bitmesini bekliyorum, insallah ekimde bebek gelir. Hamile kalanlara bir sorum olacak, iliskiden sonra ne kadar ayaga kalkmiyorsunuz ve ne zaman yilaniyorsunuz? Birde hergun mi iliskiye giriyorsunuz yoksa gun asirimi?

Kizlaaar nasilsiniz, benim adetimin bugun 3 gunu, bitmesini bekliyorum, insallah ekimde bebek gelir. Hamile kalanlara bir sorum olacak, iliskiden sonra ne kadar ayaga kalkmiyorsunuz ve ne zaman yilaniyorsunuz? Birde hergun mi iliskiye giriyorsunuz yoksa gun asirimi?
Canım ben hamile değilim ama düşük yaptığım gebeliğim de 1 gün var 1 yok ilişkiye girmiştim ilişki de kalcamin altına yastık koymuştum yarım saat ayaklarım hava idi öyle yapıyodum ve 1 gün sonra yani ilişkiden sonraki gün banyo yapiyodum bide ilişkiden hemen sonra kesinlikle lavaboya gitmedim ve en önemlisi vajinayı ilişkiden hemen sonra silmedim hamile kaldım şimdi bu yine aynısını yapıyorum gebelik düşündgüm içim

X