- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.081
Cizgi yeri belli ama bilemedim canim. Bi de sabah dene istersen. Insallah hamilesindir.Normal hali telde çok gözükmüyo yine ışığı düşürdüm biraz öyle cektim canım ama hala umutsuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cizgi yeri belli ama bilemedim canim. Bi de sabah dene istersen. Insallah hamilesindir.Normal hali telde çok gözükmüyo yine ışığı düşürdüm biraz öyle cektim canım ama hala umutsuzum
İnşallah canım sabahta yapıcam bakalımCizgi yeri belli ama bilemedim canim. Bi de sabah dene istersen. Insallah hamilesindir.
Aklimdan geceni sordun canim. Bende bata 1 hafta kala ailemin yanina gidecegim. Insallah kacirmis olmam.
5 gun kaladan sonra ben ihtimal olmadigini biliyodum fakat doktor eğer ki yeni yumurta olusmus olursa ihtimal olabiliyo diyo. tabi cok cok dusuk ihtimal.
Himm.. işte bilemiyoruz 2 kere mi yumurtlicaz, ne zaman ne olacak..Ben bi ay iki kez yumurtladim. Adete 5 gun kala yumurtlama akintiai geldi. Hamilelik sandim üşüme sandim ama baya baya yumurtladim. Sonrada gununde adet oldum. Cunku salak ben onu hamileleik akıntısı sandim. Tuttuysa engel olmasin diye biraktim
Adete 3 4 gun kala gebe kalma ihtimali yok degil mi kizlar?
Aklimdan geceni sordun canim. Bende bata 1 hafta kala ailemin yanina gidecegim. Insallah kacirmis olmam.
Ikinci cizgi yerin beyaz gibi yani beyaz bi cizgi var yaninda koyuluk var biraz ben emin olamadimNormal hali telde çok gözükmüyo yine ışığı düşürdüm biraz öyle cektim canım ama hala umutsuzum
Hayirlisi canim.Benim adete 4 gun var kuzum. Ben bilerek gelecek regl soyledim bu aydan umudum olmadığı icin. Korunmayi birakmaya daha yeni karar verdik. Yumurtlama gecmisti.Bakalim belki tutar tutmazsa da onumuzdeki aya insallah ne yapalım
Hayirlisi canim.
Bizim işte Nasrettin Hoca misali ya tutarsa
Himm.. işte bilemiyoruz 2 kere mi yumurtlicaz, ne zaman ne olacak..
Bir de tuttuysa iliskiye girmek engel olur mu ki ya hu.. Removeben
geç yumurtlama olursa bay tarihi değişir belki ancak o zaman olur
ama normal şartlarda en düşük.ihtimal bata yakin
Yaw yok oyle birsey.. dusuk ihtimalin yoksa saglikli gebelikse boyle bisey pek mumkun degil canim.Bu sitede okudum onuda. O anin telasi ile de inandim uydum.
Yaw yok oyle birsey.. dusuk ihtimalin yoksa saglikli gebelikse boyle bisey pek mumkun degil canim.
Cnm bndé dün yapmıştım cikmadi onun için bi daha tekrarlamadım nasıl olsa adet olcamSabah testi tekrarladım bişey çıkmadı malesef yarın bat günüm paşa paşa bekleyeceğim artık kırmızıları
Bende tamamen kestim umudu belim ağrıyor benim kırmızılar geliyor muhtmelenCnm bndé dün yapmıştım cikmadi onun için bi daha tekrarlamadım nasıl olsa adet olcam
İnşallah olmazsn cnmBende tamamen kestim umudu belim ağrıyor benim kırmızılar geliyor muhtmelen