Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bebek bebek diye kendinizi yemeyin sonra daha kötü olıuyor
ben zehirli guatr olmuşum dr dediki neye üzüldün bu kadar kanser mi olmak istiyosun
ben en cok bebeğim olmuyor diye üzüldüm ... şimdiyse bir dahaki ayı bekleyemicem artık zehirli guatr tedavisi görcem ..
Allah baska dert vermesin ama bebek bebek diye kendimi yedim en sonunda o yüzden kendinizi üzmeyin bnm gbi mallık yapmayın
bugün son günüm hamile olan arkadaslarıma Allah kucagınıza almayı nasip etsin
hamilelik bekleyenede allah sabır versin biran önce evlatlarınıza kavusun inşallah ..
Allah a emanet olun..:dua:
Çok geçmiş olsun canim rabbim şifanı versin

Kızlar bunda birsey yok demi yoksa ben hayal mi görüyorum ALLAHım gözlerim falan bozuldu galiba nereye baksam çift çizgi görüyorum :KK70:bu arada 6 gun var dün 5 tane test aldim dayanamadım :/

Eklentiler

• 20170916_164440.png
    20170916_164440.png
    192,6 KB · Görüntüleme: 93
kızlar bebek bebek diye kendinizi yemeyin sonra daha kötü olıuyor
ben zehirli guatr olmuşum dr dediki neye üzüldün bu kadar kanser mi olmak istiyosun
ben en cok bebeğim olmuyor diye üzüldüm ... şimdiyse bir dahaki ayı bekleyemicem artık zehirli guatr tedavisi görcem ..
Allah baska dert vermesin ama bebek bebek diye kendimi yedim en sonunda o yüzden kendinizi üzmeyin bnm gbi mallık yapmayın
bugün son günüm hamile olan arkadaslarıma Allah kucagınıza almayı nasip etsin
hamilelik bekleyenede allah sabır versin biran önce evlatlarınıza kavusun inşallah ..
Allah a emanet olun..:dua:

Gecmis olsun bende zehirli guatr hastasyim iki kere dusuk yaptım. Birisi kürtaj. Simdi degerlerim duzeldi hemde ikac kullanmadan. Size tavsiyem o ilaçların yan etkisini okuyun. Nodul oluşturma durumu var hic ortada yokken bile. Bende nodul yok. Otoimmun tiroid. D vitaminimi olcturdum 5 cikti ki normal deger minimum 300. Hemen haftada 1 ampul d vitamini icmeye basladim. Ilaci biraktim. Bi ay boyunca da d vitaminini her hafta ictim. 1 ayın sonunda cok sukr ki ilâçla dusmeyen zehir orani düştü. Tsh 0.06 dan 0.1 e cikmis. Yani d vitamini bana cok iyi geldi. Sizde direk ilaca baslamadan once bir bakin bu duruma isterseniz. Ben artik ilaci tamamen biraktim cok şükür

X