- 12 Temmuz 2017
- 721
- 1.115
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.141
Geçmedi canım 3 gün var daha benimCnm var gibi kac gunun gecti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmedi canım 3 gün var daha benimCnm var gibi kac gunun gecti
Super erken cikmis testte baya hayirli olsun cnmGeçmedi canım 3 gün var daha benim
Canim bende gordum. Hadi insallah gelmez kirmizilar.Kuzumm inşallah yaa kırmızılar gelecek diye ödüm kopuyor her gün test yapıyorum sardırdım iyice
İnşallah kuzum bu topikten herkes hamile çıksınCanim bende gordum. Hadi insallah gelmez kirmizilar.
Bata 3 gün var benim de.. bu sabahki testim böyle çıktı.. laboquick marka..
Ama net var yani bende bu markayı kullandım yoksa yok yani çıkmıyor asla güvenilir bir marka...kanda baktirsamaBunlarda Cuma- cumartesinin testleri aynı marka
Canim bence var, hala erken oldugu icin de bu kadar silik cikmisİnşallah bu ay olur yaa 1 yıldır deniyoruz ilk beceğimiz olacak inşallah olursa..çizginin Biraz geç çıkması (15-20 dk) yanıltıyor mudur acaba bu markada böyle mi oluyor hep (laboquick) ?
Canım 10-15 dk sonra çıkıyor 5 gündür yapıyorum ilk idrarlaKaç dk çıktı tatlım bu çizgi
Şu 3 gün geçerse kanntesti yaptıracağım bakalım inşallah vardırCanim bence var, hala erken oldugu icin de bu kadar silik cikmis
Kaç gün geçmişti ?Canım 10-15 dk sonra çıkıyor 5 gündür yapıyorum ilk idrarla
Bat a 3 günüm varKaç gün geçmişti ?
İnşallah gebeliktendir ani baş dönmeleri erken hamilelik belirtisi oluyor diye kaç yerden okumuştumKızlar benimde bat 19 eylül ama şimdi basım çok dönüyor midem bulanıyor pek iyi değilm acaba niye bole oldu anlamadm
Ay ne guzel önceden cıkmış çizgi inşallah saglıklı hayırlı bi bebiş gelir :)Bat a 3 günüm var
Canımmm çok sağol hepiniz sağolun kızlar zaman ayırıp cevap yazmanız bile rahatlatıyor insanı inşallah hayal kırıklığı olmaz bu sefer Hepimiz içinAy ne guzel önceden cıkmış çizgi inşallah saglıklı hayırlı bi bebiş gelir :)
İnşallahCanımmm çok sağol hepiniz sağolun kızlar zaman ayırıp cevap yazmanız bile rahatlatıyor insanı inşallah hayal kırıklığı olmaz bu sefer Hepimiz için
Bndé öle zannettm test yaptm şimdi negatif bat günüm yarın olsaydı cikardiİnşallah gebeliktendir ani baş dönmeleri erken hamilelik belirtisi oluyor diye kaç yerden okumuştum