Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım haklısin cnm en iyisi bugün is çıkışı test yaptırmak birde ben klomen kullandım bu ay ondan gecikmiş olabilir mi ki diye düşünüyorum şuan bel ağrısı ve akıntı dışında hamilelik olarak da regl olarak da belirti yok kaşıkların bir hafta önce falan ağrıyordu ağustos sonuna dogru

canım benimde kasığımdan ziyade belime ve sırtıma iğneler saplanıyor sanki. ama normal şeyler anladığım kadarıyla. Bence kan ver için rahatlasın

canım benimde kasığımdan ziyade belime ve sırtıma iğneler saplanıyor sanki. ama normal şeyler anladığım kadarıyla. Bence kan ver için rahatlasın
Tm cnm is çıkışı kesin özele gidip halledecegim olumsuzda ciksa sonuc kafa karışıklığı yaşamaktan daha iyidir. TSK ederim cnm ilgin için inşallah güzel haberler veririm. Ya aslında sabah namazına kalktığında yaptım tek çizgiyi görünce çok etkilenmemistim sonradan uydum rüyamda çift çizgi gördüm eşimi heyecanla uyandiriyordum gösteriyordum. Gerçekten uyanınca da herşeyin rüya olduğunu anladım rüyadaki sevincimi kıskandım gerçekte yasamadığım icin sanirim

Rabbim gonlune gore versin canim. Haber ver muhakkak.. merak ederim

naptın canım kan verdin mi merak ettim?

Kızlar ben bugün hsg çekildim rahim ağzım çok dar olduğu için 40 dakika sürdü ve çok kanamam oldu öldüm öldüm dirildim. Bu acıyla çocuk düşünemiyorum korkuyorum çok. Tüplerim açıkmış çık şükür

Cok gecmis olsun canim. Bir sorun olmamasina sevindim.
Bende 3 ay once cektirmistim. Cocuk falan istemiyorum deyip kalkmak istedim. Aglayarak ciktim zaten agridan. Cektirecek olan varsa anestezili yaptirsin.

Kızlar bana yardım edin yaa offff.
Dün reglime 8 gün vardı test yaptım negatif çıktı bugün aşırı derecede sol tarafımda sadece kaşık ağrısı var ve bugün hiç ağrımayan başım durduk yere ağrımaya başladı sonra şu içmek kalktım beyaz şeffaf bi akintim oldu ve hafif bel ağrısı var bata 7 gün var napim şimdi ben var mı yok mu hiç bi şey hissetmiyorum inşallah vardır ya

Olsun tatlim. Vakti degilmis demek... icini ferah tut. Umarim tex vakitte kavusursun bebegine..
Aynen öyle cnm hayırlısı bklm yumurtam kiste dönüşmüş 5 cm adet söktürücü verdi kontrole gideceğim artik adet olduğumda adetin besinci günü herşey nasip kısmet ya ama belirtileri ayni hamilelikle iyi ki gitmisim kontrole

Saglik olsun cnm ...bende kan vermeye gidiyim diyordum..korktum bak simdi
Cnmmm sakın korkma benim yumurtam catlamamis kiste dönüşmüş o yüzden olamamisim adet simdi ilaç kullanacağım sonra Allahın izniyle nasip ne zamansa olur beybimde. Ama sen içini ferah tut güzel haberler bekliyorum senden canı gönülden:)

canım bu ay yumurtlama akıntını farkettinmi yumurtlama döneminde eğer farketmediysen bu yumurtlama akıntısı olabilir. sen bugunüde değerlendirebilirsin.ha daha önce yumurtlama akıntın olduysa bu hamılelık belirtisi de olabilir.

Cnm.hassas testlerden denesen normal testte cikmayabiliyor yada kan ver en garantisi muammadan kurtul ..

Ayy saol cnm ama esim yorgundu gidemedik zaten bakalim belki yarin aksam giderim.acile ...

Belki hamile olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…