- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 45
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.681
Doğru söylüyorsun da işte hepiniz bir şekilde kafaya takıyoruz maalesef. Hafif pko varmış ben de hafif de ne demekse. Adetim düzenli kilolu değilim. Asrı tuylenme vb problemim de yok. Neye dayanarak söyledi onu da bilmiyorum.Canım hemen umutsuzluğa kapılma senin gibi bi sürü insan var bu durumda olan tek senmişsin gibi düşünme genç yaşta bile anne olamayan insanlar var umudunu yitirme sen allah büyük verir inşallah mucizeni
kuzum hersey yolundaysa olur zaten klomen kullanma daha cok gencsın anladıgm kadarıyla. her klomende 15-20 yumurta gelişiyor bu da 2 yıl menapoza daha erken gireceğin anlamına gelir. naçizane tavsiyem sadece beslenmene dikkat et doğal beslen bak gör hemen olur . ayrıca adetime 8 gün var diyorsun cıkmaz ki su an testte en erken döllenmeden 11 gün sonra cıkıyor. azıcık sabret canımBende de eşimde de hiç bi sorun yok 1 yıl 1 aylık evliyim pcomda yok hem az önce test yaptım sonuç negatif umutlar yine bi sonraki aya kaldı
Teşekkür ederim rahatlattiniz beni evet ben daha 20 yaşındaymkuzum hersey yolundaysa olur zaten klomen kullanma daha cok gencsın anladıgm kadarıyla. her klomende 15-20 yumurta gelişiyor bu da 2 yıl menapoza daha erken gireceğin anlamına gelir. naçizane tavsiyem sadece beslenmene dikkat et doğal beslen bak gör hemen olur . ayrıca adetime 8 gün var diyorsun cıkmaz ki su an testte en erken döllenmeden 11 gün sonra cıkıyor. azıcık sabret canım
Haklısın insan illa kafasına takıyor başka bi doktora görününDoğru söylüyorsun da işte hepiniz bir şekilde kafaya takıyoruz maalesef. Hafif pko varmış ben de hafif de ne demekse. Adetim düzenli kilolu değilim. Asrı tuylenme vb problemim de yok. Neye dayanarak söyledi onu da bilmiyorum.
Bende ayni durumdayim. Yumurtaliklarin yapisi pko imis minik kistler var.Doğru söylüyorsun da işte hepiniz bir şekilde kafaya takıyoruz maalesef. Hafif pko varmış ben de hafif de ne demekse. Adetim düzenli kilolu değilim. Asrı tuylenme vb problemim de yok. Neye dayanarak söyledi onu da bilmiyorum.
azıcık içini rahatlattıysam ne mutlu .amaannn sen çok minnakmışsın canım benim ya sanırım çevre baskısı sizin acele etmenize neden oluyor. ah kuzum ben 35 yasındayım. o panik bende yok :))) sende hiççç hiçç olmasınTeşekkür ederim rahatlattiniz beni evet ben daha 20 yaşındaym
Cnm yumurta kontrolü yaptirdiniz mi bilmiyorum ama yumurtalar birden fazla oluşmuş ve buyumus olabilir benimde o kadar zaman varken gittim ve 5-6 yumurtam oluşmuştu en büyüğü 26 idi. Sağ kasik felaket ağrıyordu esinle ilişki sırasında oturup kalkarken korktum tekrar kontrole gittim sagdaki yumurtalarimin 3 u de 20 mm den fazlaydı catlamamisti da regle 4 gün kalana kadar ilişki önerdiCnm ayniyiz bende bu ay klomen kullandim benim 9 gunum var bata ve kasik agrisi cok fazla birde ara ara akinti oluyor ..ama kasik agrisi nefesimi kesio
Cnm.ama 18.gun ovu testi pozitif oldu diger gun siliklesti ve o zman da cok siddetli agrim olmustu sonra gecti ve yine basladi ovu testi yaptim negatif cikio ...ama yumurta takibi yaptirmadim .Cnm yumurta kontrolü yaptirdiniz mi bilmiyorum ama yumurtalar birden fazla oluşmuş ve buyumus olabilir benimde o kadar zaman varken gittim ve 5-6 yumurtam oluşmuştu en büyüğü 26 idi. Sağ kasik felaket ağrıyordu esinle ilişki sırasında oturup kalkarken korktum tekrar kontrole gittim sagdaki yumurtalarimin 3 u de 20 mm den fazlaydı catlamamisti da regle 4 gün kalana kadar ilişki önerdi
Evet çevrenin etkisi malesefazıcık içini rahatlattıysam ne mutlu .amaannn sen çok minnakmışsın canım benim ya sanırım çevre baskısı sizin acele etmenize neden oluyor. ah kuzum ben 35 yasındayım. o panik bende yok :))) sende hiççç hiçç olmasın
Kizlar bata 8 gun var ve dayanamayip erken gebelik testi yaptim..ikinci cizgi varla yok arasi acaba hayalmi goruyorum ya
Cnm cok erken bi kac gun daha beklemek istiyorum yanilmamak icin ..zaman gecrse tabi bana:)Kan testi yaptirsana canmm :) insallah vardir bebis :)
Cnm cok erken bi kac gun daha beklemek istiyorum yanilmamak icin ..zaman gecrse tabi bana:)
Ayy bilmiyorum su an beynim durdu bole erken yapilan testlerde sonra negatif sonuc alan arkadaslar vardi korkuyorum o yuzdenKan testinde net cikar canm. Idrarda bile ciktysa :)) en erken kanda anlasilir.
Ayy bilmiyorum su an beynim durdu bole erken yapilan testlerde sonra negatif sonuc alan arkadaslar vardi korkuyorum o yuzden
Aynen cnm aminn..cumlemize hayirli evlatlar nasip etsinRabbim gönlüne göre versin canım benim :) Allah'ın dedigi olur.
Fu2307 (bat)=9 Ağustos
Ev böreği (bat)=20 Ağustos
Burcuuu (bat)=13 Ağustos
Katrina (bat)=23 Ağustos
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos
Apekmimek (bat)=26 Ağustos
Kirgincicekler (bat)=23 Ağustos
Hamis arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? Reglm gecikti 3 gün dun ve bu sabah test yaptım maalesef tek çizgi ama benim reglm normalde şaşmaz olur ya mevsim geçişlerinde olur onu da yatak döşek olurum regl ağrısı çekerim gelene kadar yani ağriyi önceden hissettim için hasta olacagimi hep anladım normalde gecen iki uç ya erken geldi ama erken olduğunda bile butun belirtilerini gösterdi olacağımı biliyordum simdi sadece bel ağrım var aranizda idrarda hic çıkmayıp kanda belli olan oldu mu