- 11 Temmuz 2017
- 611
- 806
- 32
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.741
evet gebelik testi icin beklicem biraz daha. Gecen ay full bakmıstım cıkmamıstı lh değerim. Tek yumurtlamada cıktı. Cok da sevinip sonra birsey olmazsa hüsrana ugramak istemiyorum ama @sahra41 bu sekilde hamile kalmıs :/Canım blki gbelik testinde çıkmaz ana ovu testi son iki gün dalan carken pozitifse genelde gebelik oluyo diyolar inşallah öyledir bence sen gbelik testi için iki üç gün daha bekle
Yarin sabahta ovulasyon testi yap bakalim nasil cikacak canim.E
evet gebelik testi icin beklicem biraz daha. Gecen ay full bakmıstım cıkmamıstı lh değerim. Tek yumurtlamada cıktı. Cok da sevinip sonra birsey olmazsa hüsrana ugramak istemiyorum ama @sahra41 bu sekilde hamile kalmıs :/
Anladım canım nerde yaşıyorsun birde hiç düşük veya gebelik yaşadın mj ?Bittercikilat Genetik ve trombofili testleride yapildi bana. Sonuclar cikana kadar korunduk.Kan pihtilasmasi cikti. Coraspirine basladim. Gecen ay korunmayi biraktik. Simdilik hamilelik yok. Insallah bu ay olur canim.
Canim adana da yaşiyorum. Gecen sene ekim ayinda gebelik oldu. 9 haftalikti kalp atisini duyamadigimiz icin kurtaj oldum.Anladım canım nerde yaşıyorsun birde hiç düşük veya gebelik yaşadın mj ?
Son ovülasyonumdu, bat ı beklicem mecburenYarin sabahta ovulasyon testi yap bakalim nasil cikacak canim.
Son ovülasyonumdu, bat ı beklicem mecburenhayırlı haberler alırız insallah canım
Canım ben ikinci çizgiyi göremedim belki telden dolayı gözükmüyor olabilir ama çok çok silik bi çizgi varsa bu iğnenin etkisidir ama 2.çızgi koyü ise bu gebe olduğun anlamına geliyor ben 2.çizgiyi göremedim ama inşallah hamissindir ayrıca daha erken 5 gün bekle adetin geçerse sabah ilk idrarinla tekrar deneMerhaba kızlar bugun ignemle birlikte 10.günüm üstteki dünkü testim resimde pek belli olmuyor ama ikiside ayni cikti yani dunki hcg cok azdi bugun icin dusmesi gerekirdi diye düşünüyorum yani negatifi bekliyodum ama boyle cikti hatta dunkinden biraz daha belli. Sizce umut varmi??..
Ikinci cizgi var ikisindede ama cok silik tellde belli olmuyo.. bencede ignenin etkisii.. beklemek dile kolayCanım ben ikinci çizgiyi göremedim belki telden dolayı gözükmüyor olabilir ama çok çok silik bi çizgi varsa bu iğnenin etkisidir ama 2.çızgi koyü ise bu gebe olduğun anlamına geliyor ben 2.çizgiyi göremedim ama inşallah hamissindir ayrıca daha erken 5 gün bekle adetin geçerse sabah ilk idrarinla tekrar dene
Biliyorum canım seni anlıyorum bende 1 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo çatlatma iğnesi oldum.Ve sonuç alamadım beklemek çok zor biliyorum benimde adetime 6 gün var o 6 gün sanki gecmiyecekmis gibi geliyor seni çok iyi anlıyorum inşallah rabbim gonlunuzdekini versinIkinci cizgi var ikisindede ama cok silik tellde belli olmuyo.. bencede ignenin etkisii.. beklemek dile kolay
Varmış canimkızlar bişi sorcam bu ovulasyon testiyle gebelik bakılabiliyormus diye duydum deneyen hamiş var mııı
Varmış canim
Başınız sağolsunmerhaba kızlar bayadır yoktum annanem öldü de yazamadım
bir sürü hamişler varmıs coooook sevindim adınıza öncelikleee tebrikleeeer inşallah bizede nasip olurrrr
benim 15 Aydır hiç olmadı canım ama eşimdede bendede bişey YÖKCanim adana da yaşiyorum. Gecen sene ekim ayinda gebelik oldu. 9 haftalikti kalp atisini duyamadigimiz icin kurtaj oldum.
Şubat ayinda da düşük yaptim. Hamile kaldigimi anlamadim bile. Allah kimseye yaşatmasın.
Kan pihtilasmasindan dolayi olmuş maalesef bunlar. Geç olsada sebebini ögrendik.
Sen de hamilelik oldu mu hic?
Başınız sağolsun
tesekkürler cnm
Canım ikinci çizgi koyu olursa hamile olabilirmişsin silik olunca değil ama sen bekle adetin geçerse gebelik testi yapbnmde bata 5 gün var ovu testi yaptım ikinci çizgi silik cıktı emin olamadım :)))