Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E
Canım blki gbelik testinde çıkmaz ana ovu testi son iki gün dalan carken pozitifse genelde gebelik oluyo diyolar inşallah öyledir bence sen gbelik testi için iki üç gün daha bekle
evet gebelik testi icin beklicem biraz daha. Gecen ay full bakmıstım cıkmamıstı lh değerim. Tek yumurtlamada cıktı. Cok da sevinip sonra birsey olmazsa hüsrana ugramak istemiyorum ama @sahra41 bu sekilde hamile kalmıs :/

Bittercikilat Genetik ve trombofili testleride yapildi bana. Sonuclar cikana kadar korunduk.Kan pihtilasmasi cikti. Coraspirine basladim. Gecen ay korunmayi biraktik. Simdilik hamilelik yok. Insallah bu ay olur canim.

Yarin sabahta ovulasyon testi yap bakalim nasil cikacak canim.

merhaba kızlar bayadır yoktum annanem öldü de yazamadım
bir sürü hamişler varmıs coooook sevindim adınıza öncelikleee tebrikleeeer inşallah bizede nasip olurrrr

Anladım canım nerde yaşıyorsun birde hiç düşük veya gebelik yaşadın mj ?
Canim adana da yaşiyorum. Gecen sene ekim ayinda gebelik oldu. 9 haftalikti kalp atisini duyamadigimiz icin kurtaj oldum.
Şubat ayinda da düşük yaptim. Hamile kaldigimi anlamadim bile. Allah kimseye yaşatmasın.
Kan pihtilasmasindan dolayi olmuş maalesef bunlar. Geç olsada sebebini ögrendik.
Sen de hamilelik oldu mu hic?

Kızlar doktora gittiğimde alttan ultrosana girdim.Rahim çok kalın adet olacağın içindir dedi.Bebek olsa görürdü demi? Arkadaşım hamileyken yaptırmış rahim çok kalın keseyi göremiyorum demiş

Merhaba kızlar bugun ignemle birlikte 10.günüm üstteki dünkü testim resimde pek belli olmuyor ama ikiside ayni cikti yani dunki hcg cok azdi bugun icin dusmesi gerekirdi diye düşünüyorum yani negatifi bekliyodum ama boyle cikti hatta dunkinden biraz daha belli. Sizce umut varmi??..

Eklentiler

• IMG_20170907_065540727-1.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 61
Canım ben ikinci çizgiyi göremedim belki telden dolayı gözükmüyor olabilir ama çok çok silik bi çizgi varsa bu iğnenin etkisidir ama 2.çızgi koyü ise bu gebe olduğun anlamına geliyor ben 2.çizgiyi göremedim ama inşallah hamissindir ayrıca daha erken 5 gün bekle adetin geçerse sabah ilk idrarinla tekrar dene

Ikinci cizgi var ikisindede ama cok silik tellde belli olmuyo.. bencede ignenin etkisii.. beklemek dile kolay

Ikinci cizgi var ikisindede ama cok silik tellde belli olmuyo.. bencede ignenin etkisii.. beklemek dile kolay
Biliyorum canım seni anlıyorum bende 1 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo çatlatma iğnesi oldum.Ve sonuç alamadım beklemek çok zor biliyorum benimde adetime 6 gün var o 6 gün sanki gecmiyecekmis gibi geliyor seni çok iyi anlıyorum inşallah rabbim gonlunuzdekini versin

merhaba kızlar bayadır yoktum annanem öldü de yazamadım
bir sürü hamişler varmıs coooook sevindim adınıza öncelikleee tebrikleeeer inşallah bizede nasip olurrrr
Başınız sağolsun
benim 15 Aydır hiç olmadı canım ama eşimdede bendede bişey YÖK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…