Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bu ay yumurtlama akıntını farkettinmi yumurtlama döneminde eğer farketmediysen bu yumurtlama akıntısı olabilir. sen bugunüde değerlendirebilirsin.ha daha önce yumurtlama akıntın olduysa bu hamılelık belirtisi de olabilir.
Yumurtlama günüm oldu ve bitti şimdi adetime 7 gün var

Ben gittigidiyrodan almıştım canm ama n11 de de var... Bundan iki yıl önceydi onun için nt hatırlamıyorm labocik gibi bi markaydı sanki çokta memnun kalmıştım

Bende çok istiyorum hatta bi konu bile açtım ama kimse itibar etmedi kapıda ödeme yok canım olan sitelerde de çok pahalı
Tühhh:110:
Eşim biraz pimpirikli. Internetten alis veris yapmaz. Bir turlu almaya ikna edemedim. Eczanelerde de çok pahaliya geliyor sanirim.
Bende biraz araştirdim ama bulamadim.

Kızlar bu övülasyon testim, adetime 5 gün kaldı. Ve ben 30 agustosta yumurtladım, neden böyle bi daha mı yumurtluyorum?

Eklentiler

• IMG_0301.JPG
    IMG_0301.JPG
    20,2 KB · Görüntüleme: 55
Cok gecmis olsun canim. Bir sorun olmamasina sevindim.
Bende 3 ay once cektirmistim. Cocuk falan istemiyorum deyip kalkmak istedim. Aglayarak ciktim zaten agridan. Cektirecek olan varsa anestezili yaptirsin.[/
Cok gecmis olsun canim. Bir sorun olmamasina sevindim.
Bende 3 ay once cektirmistim. Cocuk falan istemiyorum deyip kalkmak istedim. Aglayarak ciktim zaten agridan. Cektirecek olan varsa anestezili yaptirsin.
masada bayıldım korkutmak gibi olmasında olucak olan varda anesteziyle olsun. Çok teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun peki hamilelik varmı kaldım mı sonucun ne çıktı

Canım gebelik testim yok, ama 5 gün var cok erken acaba bi sıkıntı mı var niye yükseldi ki gecen ay takip ettiğimde yumurtlamadan sonra silikti görünmüyordu şimdi yükselmiş şaşırdım bebekle alakası var mı :/

Canım gebelik testim yok, ama 5 gün var cok erken acaba bi sıkıntı mı var niye yükseldi ki gecen ay takip ettiğimde yumurtlamadan sonra silikti görünmüyordu şimdi yükselmiş şaşırdım bebekle alakası var mı :/
Cnm ovu test adete yakin yine pik olursa gebelik oluyor..5 gunde cok deil aslinda varsa cikabilir .bi gebelik testi al bence dene :KK66:

Cok sasırdım ve değişik hissettim, ay insallah vardır da. Ya testte cıkmazsa kafayı yer miyim :bicak:
Canım blki gbelik testinde çıkmaz ana ovu testi son iki gün dalan carken pozitifse genelde gebelik oluyo diyolar inşallah öyledir bence sen gbelik testi için iki üç gün daha bekle

X