Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hemen umutsuzluğa kapılma senin gibi bi sürü insan var bu durumda olan tek senmişsin gibi düşünme genç yaşta bile anne olamayan insanlar var umudunu yitirme sen allah büyük verir inşallah mucizeni
Doğru söylüyorsun da işte hepiniz bir şekilde kafaya takıyoruz maalesef. Hafif pko varmış ben de hafif de ne demekse. Adetim düzenli kilolu değilim. Asrı tuylenme vb problemim de yok. Neye dayanarak söyledi onu da bilmiyorum.

Bende de eşimde de hiç bi sorun yok 1 yıl 1 aylık evliyim pcomda yok hem az önce test yaptım sonuç negatif umutlar yine bi sonraki aya kaldı :KK61:
kuzum hersey yolundaysa olur zaten klomen kullanma daha cok gencsın anladıgm kadarıyla. her klomende 15-20 yumurta gelişiyor bu da 2 yıl menapoza daha erken gireceğin anlamına gelir. naçizane tavsiyem sadece beslenmene dikkat et doğal beslen bak gör hemen olur . ayrıca adetime 8 gün var diyorsun cıkmaz ki su an testte en erken döllenmeden 11 gün sonra cıkıyor. azıcık sabret canım

kuzum hersey yolundaysa olur zaten klomen kullanma daha cok gencsın anladıgm kadarıyla. her klomende 15-20 yumurta gelişiyor bu da 2 yıl menapoza daha erken gireceğin anlamına gelir. naçizane tavsiyem sadece beslenmene dikkat et doğal beslen bak gör hemen olur . ayrıca adetime 8 gün var diyorsun cıkmaz ki su an testte en erken döllenmeden 11 gün sonra cıkıyor. azıcık sabret canım
Teşekkür ederim rahatlattiniz beni evet ben daha 20 yaşındaym

Doğru söylüyorsun da işte hepiniz bir şekilde kafaya takıyoruz maalesef. Hafif pko varmış ben de hafif de ne demekse. Adetim düzenli kilolu değilim. Asrı tuylenme vb problemim de yok. Neye dayanarak söyledi onu da bilmiyorum.
Haklısın insan illa kafasına takıyor başka bi doktora görünün

Bende ayni durumdayim. Yumurtaliklarin yapisi pko imis minik kistler var.

Cnm ayniyiz bende bu ay klomen kullandim benim 9 gunum var bata ve kasik agrisi cok fazla birde ara ara akinti oluyor ..ama kasik agrisi nefesimi kesio :KK43:
Cnm yumurta kontrolü yaptirdiniz mi bilmiyorum ama yumurtalar birden fazla oluşmuş ve buyumus olabilir benimde o kadar zaman varken gittim ve 5-6 yumurtam oluşmuştu en büyüğü 26 idi. Sağ kasik felaket ağrıyordu esinle ilişki sırasında oturup kalkarken korktum tekrar kontrole gittim sagdaki yumurtalarimin 3 u de 20 mm den fazlaydı catlamamisti da regle 4 gün kalana kadar ilişki önerdi

Cnm yumurta kontrolü yaptirdiniz mi bilmiyorum ama yumurtalar birden fazla oluşmuş ve buyumus olabilir benimde o kadar zaman varken gittim ve 5-6 yumurtam oluşmuştu en büyüğü 26 idi. Sağ kasik felaket ağrıyordu esinle ilişki sırasında oturup kalkarken korktum tekrar kontrole gittim sagdaki yumurtalarimin 3 u de 20 mm den fazlaydı catlamamisti da regle 4 gün kalana kadar ilişki önerdi
Cnm.ama 18.gun ovu testi pozitif oldu diger gun siliklesti ve o zman da cok siddetli agrim olmustu sonra gecti ve yine basladi ovu testi yaptim negatif cikio ...ama yumurta takibi yaptirmadim .

azıcık içini rahatlattıysam ne mutlu .amaannn sen çok minnakmışsın canım benim ya sanırım çevre baskısı sizin acele etmenize neden oluyor. ah kuzum ben 35 yasındayım. o panik bende yok :))) sende hiççç hiçç olmasın
Evet çevrenin etkisi malesef:KK12::KK42:

Fu2307 (bat)=9 Ağustos :anneadayı::nazar::KK200:
Ev böreği (bat)=20 Ağustos :anneadayı::nazar::KK200:
Burcuuu (bat)=13 Ağustos :anneadayı::KK200::nazar:
Katrina (bat)=23 Ağustos :anneadayı::nazar::KK200:
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos:anneadayı::nazar: :KK200:
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos :anneadayı::KK200::nazar:
Apekmimek (bat)=26 Ağustos :anneadayı::nazar: :KK200:
Kirgincicekler (bat)=23 Ağustos :anneadayı::nazar::KK200:

Hamis arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? Reglm gecikti 3 gün dun ve bu sabah test yaptım maalesef tek çizgi ama benim reglm normalde şaşmaz olur ya mevsim geçişlerinde olur onu da yatak döşek olurum regl ağrısı çekerim gelene kadar yani ağriyi önceden hissettim için hasta olacagimi hep anladım normalde gecen iki uç ya erken geldi ama erken olduğunda bile butun belirtilerini gösterdi olacağımı biliyordum simdi sadece bel ağrım var aranizda idrarda hic çıkmayıp kanda belli olan oldu mu

Fu2307 (bat)=9 Ağustos :anneadayı::nazar::KK200:
Ev böreği (bat)=20 Ağustos :anneadayı::nazar::KK200:
Burcuuu (bat)=13 Ağustos :anneadayı::KK200::nazar:
Katrina (bat)=23 Ağustos :anneadayı::nazar::KK200:
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos:anneadayı::nazar: :KK200:
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos :anneadayı::KK200::nazar:
Apekmimek (bat)=26 Ağustos :anneadayı::nazar: :KK200:
Kirgincicekler (bat)=23 Ağustos :anneadayı::nazar::KK200:

Hamis arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? Reglm gecikti 3 gün dun ve bu sabah test yaptım maalesef tek çizgi ama benim reglm normalde şaşmaz olur ya mevsim geçişlerinde olur onu da yatak döşek olurum regl ağrısı çekerim gelene kadar yani ağriyi önceden hissettim için hasta olacagimi hep anladım normalde gecen iki uç ya erken geldi ama erken olduğunda bile butun belirtilerini gösterdi olacağımı biliyordum simdi sadece bel ağrım var aranizda idrarda hic çıkmayıp kanda belli olan oldu mu

Canım selam... Ben regl günümü 31 diye hesaplamıştım ama 1 eylülmüş.. Şimdi sana başımdan geçen şeyi anlatacağım. Evde yapılan idrar testlerine kesinlikle güvenmiyorum. Çünkü idrara kandan daha sonra geciyor hcg hormonu. Ben bu ay bildiğin adet belirtileri yaşadım. Normalde belimiz kasıklarımız ağrır, yüzümüzü sivilce basar vs. Benim ağrılarım oldu bel ve kasıkta ama yüzümde normalde çene bölgemde büyük 3/4 sivilce çıkardı onlar çıkmadı... Belim ve kasığımın ağrısıyla adet olacağımı düşünerek evi temizledim, yatak odasını yatakları çektim tek başıma ağır iş yaptım.. :) En çok dikkatimi çeken şey kirpiklerim dökülüyordu. yüzümü yıkadığımda falan hep suratımda kirpik vardı. 1 eylülde adet olmayınca ve kirpik mevzusunu bi yerde okuyunca hamile olabileceğimi düşündüm. 3 eylülde kan verdim ve beta düşük gibi gözüksede normal sınırlar içerisinde 21,8 çıktı. 2 gün sonra tekrarladım 57 çıktı dün. İçim rahatladı. Seninde 3 gün gecikmiş. Hiç evde idrar testleriyle uğraşma. Git kan ver 2 saatte sonucun çıkar sende rahat edersin bizde :) Gerçekten o testlere verilen paralarla 10 kere kan verirsiniz. Rabbim inşallah gönlüne göre verir. İnşallah hayırlısıyla hamişşsindir...

Kızlar ya aranızda ovulasyon testi olup satmak isteyen var mı yaaa yardım edin bana lütfen deli olucam buradaki eczanelerde satmıyorlar internetten araştırdım orada da kapıda ödeme yok kredi kartı istiyolar ve bnde onu kullanmıyorum diğer siteler var ama onlarda çok pahalı benim o kadar maddi durumum yok lütfen yardım edin bana:KK42:

X